Összeverekedett két csoport egy kecskeméti benzinkúton szerdán délután. A kedélyek lecsillapításához több autónyi rendőr kellett, a helyszínre mentő is érkezett.
Az eset egy Kurucz körúti benzinkúton történt. A "csoportok" tagjait nem tudták rendreutasítani a kiérkező járőrök, ezért egyre több egyenruhás érkezett a benzinkútra, sőt még egy mentőt is riasztottak - ahelyett, hogy türelmesen kivárták volna, mi lesz a vége...
Zoom
Zoom
Azt, hogy mi állhat a tömegverekedés hátterében, egyelőre nem lehet tudni (talán a bodzaültetvények felosztása - a szerk.). Sajnos a mentőknek mindössze egy "embert" kellett ellátniuk, ráadásul ő is csak könnyebb sérüléseket szenvedett.
Zoom
Zoom
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata azt közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint szerda délután egy kecskeméti benzinkút "shopjában" két férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit.
Zoom
Zoom
A két bántalmazót a rendőrök előállították, ellenük garázdaság vétség gyanúja miatt indítottak eljárást. A két férfi kihallgatása folyamatban van.
(Baon nyomán)