Szalkszentmártonban úgy tűnik, hogy igen kreatívan oldották meg a nemzeti dohányboltok területi elhelyezését. A Munkások Újságának fotója szerint ugyanis a településen ugyanabban az épületben nyílik az engedélyezett két dohánybolt, amelyet minden bizonnyal egy férj és feleség üzemeltet majd.
Zoom
Szalkszentmártonban úgy tűnik, hogy igen kreatívan oldották meg a nemzeti dohányboltok területi elhelyezését. A Munkások Újságának fotója szerint ugyanis a településen ugyanabban az épületben nyílik az engedélyezett két dohánybolt, amelyet minden bizonnyal egy férj és feleség - Szilágyi József Zsolt és Szilágyi József Zsoltné - üzemeltet majd. A héten a hvg.hu szerkesztőségébe is érkezett egy olvasói telefon, mely szerint a két név egy házaspárt takar.
A nemzeti dohányboltok július 1-jén hétfőn nyitnak, egy kéthetes átmeneti időszak után csak itt lehet majd dohányáruhoz jutni. A boltok elhelyezkedésével kapcsolatban az utóbbi hetekben már többször is lehetett furcsaságokról olvasni, melyek nemcsak a trafikok közelségére, hanem arra is felhívták a figyelmet, hogy több esetben is iskolák közelében nyílnak meg a dohányárudák.
(HVG - Munkások Újsága)