Családi veszekedés miatt kellett kihívni rendőröket a csepeli strandra vasárnap délután; egy "embert" előállítottak.
Nem volt verekedés, "csak" a hangos veszekedés miatt vonult ki több tucat rendőr a helyszínre – az elmúlt években, más településeken ugyanis komoly verekedésekbe torkolltak cigány családok közötti viták. Csepelen ez sajnos a rendőri fellépésnek köszönhetően nem történt meg.
A rendőrök mindössze egy retket állítottak elő, többeket pedig kitessékeltek a strandról a botrányos viselkedésük miatt.
Egy Facebook-bejegyzés az esetről:
“Délután kb. 2 felé 2 cigányasszony egymást szidta üvöltve a strandolók legnagyobb örömére. 4 felé már a készenlétisek kb. 15 fővel a strand területén igazoltatták a “kiscsaládok” tagjait, a bejárat előtt + kicsivel feljebb + kicsivel lejjebb is állt kb. 3 csapatszállító + vagy 15 személyautó, tehát saccra vagy 50 rendőr lett kivezényelve. A rendőrökkel nagyon vidáman elbeszélgettek cigányék, gondolom, adatfelvétellel megúszták. Végül is csak a strandon lévő családok meg gyerekek délutánja lett elb*szva. No meg a rendőröké. Amúgy bent egész nap csinálták a műsort, vízbe ugrálás után úszómester elzavarása, üvöltözés, szokásos…”
(Csepel.info nyomán)