Megdöbbentő részleteket mesélt el Kállay-Saunders András egy tavalyi verekedéséről egy szemtanú. Szerinte A Dalban szombaton fellépő nigger egyetlen ütéssel törte el egy fiú orrát, a másikat pedig akkor rúgta fejbe, amikor már ájultan feküdt a földön.

A dzsungel szava előtört a "sztárból"
Az MTVA természetesen nem zárja ki a versenyből a dzsungel hívó szavát követő közveszélyes bűnözőt, mint ahogy a magyarok szembe köpése fölött is szemet hunyt nemrég. A négerbűnöző egy társával májusban vert össze egy testvérpárt a Hajógyári-szigeten. Életveszélyt okozó testi sértés a gyanú az ügyben. A sors fintora, hogy az előember a versenybe egy olyan dallal nevezett, amelyben a "családon belüli erőszakról" énekel.
A Bors megdöbbentő részleteket tudott meg a verekedésről, amellyel kapcsolatban Saunders korábban azt hazudta: önvédelemből szállt harcba, illetve a megtámadott barátja segítségére sietett. Korábban persze még azt állította, hogy barátnőjére támadtak későbbi áldozatai (egy szintén exmegasztáros percemberről, a fajgyalázó Tolvai Renátáról van szó - a szerk.).

Szebb korokban a fajgyalázást és a kurválkodást is büntették
„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja a Borsnak.
Elmondása szerint Saunders közel fél fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb volt a verekedésben megsérült testvérek bármelyikénél. A csetepatét pedig állítólag – az egyik sérült barátnőjén kívül – többen is végignézték.

Az előember egyik áldozata
„Két szemtanúnak az adatait is felvették a rendőrök, ha kihallgatták őket, a vallomásuk segíthet a hatóságoknak tisztázni az ügyet” – folytatta a lap informátora, aki hozzátette: Saundersék létszámfölényben is voltak.
A lap szerette volna megkérdezni a sérült fiúkat is. A birtokukba jutott információink valóságtartalmát elismerték, de hozzá tették: továbbra sem nyilatkoznak.
"Magyar" György szerint a fekát érte támadás
Dr. "Magyar" György, az énekes ügyvédje leszögezte: az ügy vizsgálata még nagyon kezdeti szakaszban van. – Tudomásom szerint még nem hallgattak meg minden tanút és a szembesítésekre sem került sor. Nyilvánvaló, hogy egyelőre mindenki a saját verziójával rukkol elő, más kérdés, hogy ezekből mit lehet bizonyítani.
A sérülésekről sem lehet egyértelműen nyilatkozni, hiszen azok keletkezéséről orvos szakértők döntenek. Továbbra is fenntartjuk, hogy Andrásékat érte támadás, őket kergették meg – maszatolt az elit bűnözőket a pácból rendre kihúzó zsidó.
(Borsonline nyomán)
Frissítés: Ezzel a fajtársával követte el a támadást a "művész" úr
Az egy Fidesz-közeli vállalkozók által nemrég felvásárolt kereskedelmi kanális korábbi - szó szerint - szerecsenmosdató összeállításában természetesen már a rasszista vád is előkerült. Négerünk állítása szerint ő csak védeni próbálta barátját a gonosz rasszista támadóktól.