Nemcsak diplomát hamisított magának önéletrajzában Kunhalmi Ágnes, az MSZP „oktatáspolitikusa” (akinek azóta sincs felsőfokú végzettsége), hanem, amint az most kiszivárgott, 2005-ben jogerősen elítélték közokirat-hamisításért egy diákigazolvány-csalási ügyben.

Kunhalmi eltitkolta az esetet, de egykori elvtársai elővették az ügyet, ezért most bevallotta. „Nem egy ember megkérdezte tőlem az elmúlt hónapokban, hogy igaz-e, hogy elítéltek korábban, van valami közlekedéses ügyem” – nyilatkozta a HVG-nek a szocionista politikusbűnöző, aki azok után sem szégyell pályázni az MSZP budapesti pártelnöki pozíciójára, hogy önéletrajzának meghamisítása, pontosabban annak az országgyűlési választások előtti leleplezése eredményezte a néhány tucat szavazattal való lemaradását a Fidesz jelöltjével szemben az amúgy MSZP-s választókerületben, így mondhatjuk úgy is: miatta lehet most kétharmada a Fidesznek.
Lopni csak nagyot szabad! – ezt a mondást még nem tudta korábban, amikor több bűncselekményt is elkövethetett, mert csak példaként említ egyet Kunhalmi Ágnes: „2005 novemberében engem például jogerősen pénzbüntetésre ítéltek közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért. A lejárt gimnáziumi diákigazolványomra ragasztottam egy érvényesítő matricát, amit az egyik barátom szerzett nekem, hogy diákbérletet tudjak venni, ami sokkal olcsóbb volt.”
(Kuruc.info)