A homoszexuálisok szombati deviáns parádéján feltűnt és az interneten is látható trágárságok, magyar- és keresztényellenes gyalázkodások okkal és joggal háborították fel a tisztességes embereket szexuális orientációjuktól függetlenül - olvasható a Jobbik hivatalos közleményében.
Mivel ezek a megbotránkoztató megnyilatkozások kimerítik a garázdaság szabálysértési tényállását, így a Jobbik felszólítja az illetékes hatóságokat, hivatalból indítsanak eljárást. Ennek során vonják felelősségre a hányingerkeltő feliratok és jelmezek készítőit, viselőit, valamint a szélsőségesen liberális szervezőket, akik nem távolíttatták el azokat! - írja Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.
"Követeljük, hogy a devianciát jelenlétükkel is támogató szélsőliberális politikusok erkölcsi minimumként kérjenek bocsánatot a keresztény egyházaktól és a tizenötmilliós magyarságtól. Miért nem akadt köztük egyetlenegy sem, aki követelte volna a felháborító magamutogatás megszüntetését és a trágár felirat eltávolítását?" A nemzeti párt egyúttal várja a többi közjogi méltóság azonnali elhatárolódását is.
A Jobbik szerint a tegnapi aberrált vonulás tartalmában és stílusában egyaránt bizonyította, miért nem szabad teret adni a devianciának.
Néhány életkép a liberálisok örömünnepéről:
Zoom
Idén is bebizonyították, hogy mindössze vidáman, barátságosan vonulnak fel a jogaikért
Zoom
Lám-lám, okkal tartanak a fartúróktól a nemzeti radikálisok
Zoom
Büszke lehet rá
Zoom
Bőven akad olyan viccpárt, mely támogatásával képes tovább diszkreditálni az eseményt
Zoom
Nem veszélyesek a gyerekekre
Zoom
A ZSVG összeállítása:
Csupán egy maroknyi rendpárti állt kiállt a normalitás mellett
Zoom
Zoom
Zoom
Érpatak polgármesterének nem járnak a TASZ-osokat megillető szabadságjogok
Frissítés: Itt tartunk: az aberrált rohangálhat meztelenül, de a polgármester nem mehet az Andrássy útra
(Kuruc.info összeállítás)