Amint arról a bal- és jobbliberális sajtó többször is örvendezve hírt adott, a "magyar" kormány által az adófizetők zsebéből tízmilliókkal kibélelelt zsidógárda-alapítvány Amerikában próbál fellépni a Kuruc.info ellen. Van pénzük bőven - az előbb már említettük, honnan -, ezért felbéreltek egy egész ügyvédi irodát, hogy próbáljanak tenni valamit az ellehetetlenítésünk érdekében.
Az Egyesült Államokban azonban nem úgy működik egy hírportál lekapcsolása, mint ahogy azt ők elképzelik, ott nem a felmenőik által a Rákosi-korszakban gyakorolt nemzetellenes cenzúra van gyakorlatban. Mivel az amerikai alkotmány biztosítja a szólásszabadságot, mi pedig tiszteletben tartjuk az ottani jogszabályokat, ez az álom ezen az úton nem fog megvalósulni.
Ők is rájöttek erre (vajon mennyibe került nekünk ez a felismerés?), ezért most egy másik ősi módszerükkel próbálkoznak: a levadászással. Megtalálták az egyik volt segítőnket, aki akkor nem is tagadta, hogy ismeretlenül, a jó ügyért segített nekünk egy-két adminisztratív ügyben, hiszen semmi törvénytelent nem követett ezzel el, Amerikában pedig bárki szabadon vállalhatja a véleményét és a politikai nézeteit. Azzal azonban ő sem számolt, mire képes az egyik legbefolyásosabb, a Rotschildok nevét viselő ügyvédi iroda.
Zoom
Így ott tartunk jelen pillanatban, hogy egy egyszerű tanúkihallgatási beidézésből mára elfogatóparancs, hazug vádak tömkelege, meghamisított jegyzőkönyv és koncepciós per keletkezett, Varga Béla pedig, akinek azon kívül, hogy segített bejegyezni nekünk a domaint (amit biztonsági okokból mindig más nevére íratunk), semmi köze hozzánk (nem ismerjük egymást, soha nem találkoztunk, a szerkesztésbe, az üzemeltetésbe nem volt beleszólása, a portál nem képezi tulajdonát, mint ahogy egyetlen emberét sem, hazafiak közössége működteti), olyan meghurcoltatás előtt állhat, aminek láttán Bodnárék mind a tíz ujjukat megnyalják.
Kuruc.info