Kuruc-exkluzív: Orbán a holokauszt-luvnya javaslatára hagyta futni Surányit

A szocionisták, Orbán ésSchmidt kedvence
A Kuruc.info terjedő népszerűségére jellemző, hogy már a legváratlanabb helyről is kapunk információt. Legutóbb valójában a legeslegváratlanabb helyről: az olasz Intesa bankcsoport tulajdonában lévő CIB banktól, amelynek Surányi György 2001 óta ismét az elnöke, miután 80 milliárd forintos veszteséget okozott a CW Bankon, az MNB eladott bécsi leánybankján keresztül, nemzeti bankos elnöksége idején, a vizsgálatok szerint többek közt szervezett bűnözői és bolgár titkosszolgálati körökkel együttműködve. Az Orbán-kormány 1998-as választási ígéretei ellenére egyetlen kommunista enyveskezűt nem számoltatott el, egyetlen egy privatizációs visszaélés felelőseit nem álíttatta bíróság elé, sőt, Medgyessy D-209 és Gyurcsótány Viktor uralma alatt zavartalanul fosztogathatta tovább a közvagyont, előbbi még állami megbízást is kapott.

Most a CIB-nél Surányi egyik vezető állásban lévő haragosa fordult hozzánk és feltárta, hogy miként úszta meg az SZDSZ-MSZP kedvenc gazember az adófizetők pénzének példátlan elherdálását. Orbán nemhogy bíróság elé  nem állíttatta a zsidóbűnözőt, de még a Magyar Nemzeti Bank éléről sem távolította el 1998-ban, hanem kitölthette mandátumát, s 2001-ig csalhatott tovább.

Orbán Viktor elsősorban a Kisgazdapárt nyomására kezdetben állítólag néhány pillanatig törvény elé akarta citálni a főcionista Surányit. Már majdnem meg is indult az eljárás, amikor akkori főtanácsadója, Schmidt Mária ultracionista holokauszt-történész, Ungár Klára sógornője, Nobilis Kristóf Zsindex-tulaj üzlettársa, Bajnai Gordon fideszes támogatója erről lebeszélte a miniszterelnököt. Azzal indokolta tanácsát, hogy Surányi perbefogásának belpolitikai hozadéka „nem érné meg a nemzetközi botrányt”. Likudos Orbán elhitte, hiszen "nem nagy ügy", ha egy zsidó bankár eltüntet 150 milliárdot, bíróság elé állítása pedig "antiszemitizmus" volna. Különben is, Surányi "nagy tekintélyű szakember".
Valójában a bankos zsiráf a bukott, hazug neoliberális közgazdaságtan egyik irányítója, a szabadkőműves-cionista Bilderberg csoport tagja. Fenti bűncselekményén túl oroszlánrésze volt hazánk eladósításában, adósrabszolgává züllesztésében. A 90-es években az adósságszolgálat felmondását firtató kérdésekre - amelyek igen ritkák voltak - Surányi György válasza kivétel nélkül az volt, hogy "nemzetközi hitelképességünket veszélyeztetnénk", ha nem fizetnénk pontosan az államadósságot, és hogy "egyetlen nyugati gazdasági szakértő sem javasolja, hogy az államadósság részbeni elengedését vagy átütemezését kérjük." Magyarra fordítva: nem engedhető meg, hogy ne tömjük tovább fajtestvérei zsebét közpénzzel és a magyarok nem dönthetnek saját sorsukról.
Surányi büntetlensége tipikus példája az MSZP-SZDSZ-MDF és a Fidesz-KDNP egygyökerűségének, összefonódásának. Rendszerváltásra a hozzá hasonlók vasra veretése miatt is mielőbb szükség van, elvégre ma már a Wall Street-en is előfordul, hogy legalább egy-egy kirívóan sokat lopó kaftánost elkapnak.
Jéney Szabolcs - Kuruc.info