A Jobbik mélységes felháborodásának ad hangot a Gázai övezetben zajló izraeli terrorral kapcsolatban, egyben teljes szolidaritásáról biztosítja a palesztin népet.
A számtalan civil áldozat, köztük nők, gyermekek és csecsemők életét követelő mészárlás elleni tiltakozás jegyében arra szólítunk fel minden magyar embert, hogy amíg Izrael nem hagy fel az agresszióval, addig bojkottálják azokat a termékeket, amelyeknek vonalkódja 729-cel kezdődik vagy szerepel rajta a "Made in Israel" felirat. Egyúttal követeljük az Európai Unió és Izrael közötti társulási egyezmény azonnali felfüggesztését.
Kérjük minden jóérzésű honfitársunkat, aki nemet mond a zsidó állam által alkalmazott erőszakra és terrorra, hogy vegyen részt a Jobbik által szervezett holnapi béketüntetésen, mely 19 órakor Izrael Állam nagykövetsége előtt kezdődik, majd a Palesztin Állam nagykövetségénél ér véget. Fejezzük ki közösen tiltakozásunkat a népirtás ellen! - írja közleményében Bana Tibor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának alelnöke.