Számtalan olyan szórakozási lehetőséget fel lehet sorolni, amiben a Balog-tenyészet kedvét leli, számára örömet okoz, melyben már-már életének értelmét találja meg. Ilyenek - a teljesség igénye nélkül - például a különböző szociális érzékenységet fitogtató tevékenységek, mint az idős, elesett, többnyire egyedülálló vagy magatehetetlen embertársaink meglátogatása, hogy azok éjjel se érezzék magukat magányosnak. A különös környezettudatos szemlélet, hogy a tisztázatlan eredetű fémeket is - szinte kényszeresen - szelektíven gyűjtsék: a nemeseket magukra, a színeseket a MÉH-be. A kulináris vagányság, mely az étel elkészítésének művészetét akár a hullaemésztő verem fogalmával is képes házasítani. De nem érdemes hosszasan sorolni ezeket az áldásos tevékenységeket, lassan elég lesz ugyanis kölcsön kérni kisiskolás korú csemetéink egyik tankönyvét, mely nálunk is beszédesebb lesz.
Nos, mivel fentebb, az első pontban említett, szintén a tankönyvekbe illő tevékenységet gyakran - utódaik tanítása céljából -  kiscsaládostól végzik, tudjuk, hogy a gyermekszeretetükről majdhogynem ódákat lehetne zengeni. És itt jön képbe az eddig talán kevésbé ismert szenvedélyük - melyről ha nem is ódát, de egy olvasói levelet az alábbiakban leközlünk -, az pedig az állatszeretet.
Olvasónk írja:
Egy nem mindennapi cigány nőre szeretném felhívni a figyelmet. Egy olyan emberszerű lényre, aki a Facebookra feltöltött fotói tanúsága szerint életre-halálra menő kutyaviadalok rendezője, résztvevője, fogadója, űzve mindezt teljesen nyíltan, az izléstelen pózolós fotói között.

Botond Fruzsina, állatkínzó cigány
Az egyik, korábban kirakott fotóján egy kivérzett kutya teteme látható, amint egy szemeteszsákba rakják, a másikon egy félig letépett szájú kutya díszeleg. A képekhez írt kommentárjai pedig úgy gondolom, önmagukért beszélnek.
Zoom
Zoom
Miután nem hittem a szememnek, ismerősnek jelöltem, majd üzenetben kérdeztem meg tőle, hogy valójában miért élvezi állatok szenvedését. A válasz elképesztő.
„Büdös magyarozások” közepette elmagyarázta, hogy a pitbull „ezért van”, valamint örüljünk, mi magyarok, hogy nem velünk teszik ezt!
A „beszélgetés” egy részletét kimentettem, a mellékleten látható a „szemétre szánt” szerencsétlen kivérzett állat képével és a hozzá írt „üzenetével”, meg még pár elképesztő fotóval együtt.
Ilyenkor hol vannak az állatvédők?
Zoom
Rövid ismeretségünk során egyébként kiderült, hogy élettársa, Bretter Dávid, akivel - mivel fotói alapján szintén nagy pitbull specialista - vélhetően közösen űzik ezt a borzalmas hobbit.
Miután balga módon, első felindulásomban megfenyegettem, hogy az állatkínzás bűncselekmény, végül gyorsan levette a kompromittáló képeket és törölte néhány gusztustalan megnyilvánulását is az idővonalán.
A beteg cigánylány profilja itt, szintén pitbullos élettársáé itt található.
Érdemes megtekinteni a fickó kedveléseit is, elég sokatmondó. (Megtalálható a kedvencek között a TASZ, de a zsidóságért és Netanjahuért való rajongás sem maradhat el; a mészárosmunka iránt érzett tiszteletről lehet szó - a szerk.)
Zoom
A láthatóan belterjes példány a "parasztokkal" folytatná
A rendőrség felé szóban, eddig nem hivatalosan jeleztem a dolgot, azonban ezek a fényképek önmagukban nem szolgálnak elég bizonyítékként, ha nincs meg a tetem, vagy más konkrétum. Tanúkra, információkra a helyszínről, vagy további fotókra lenne szükség, amin a kutyákkal együtt látszanak, hogy meg lehessen állítani ezt a két emberszerű lényt, akik most, mióta néhány ismerősömmel írtunk nekik, ideig-óráig nagy állatbaráttá szelídültek.
A nyilvánosság ereje talán segít megmozdulni olyanoknak is, akik tudnak Botond Fruzsináék tevékenységéről, csak eddig féltek, vagy érdeklődés hiányában nem látták értelmét a cselekvésnek.
(Kuruc.info)
Frissítés: Újabb olvasónk levele: a cigány szuka provokálja a "parasztokat", a netről lopta a képeket
A cikkben szereplő cigány kurva nem tart kutyaviadalokat, hanem a netről letöltött képekkel szándékozott sokkolni a "parasztokat"!
A zsákban látható kutyát egy amerikai rendőr lőtte le. A képet innen töltötte le a cigány szuka: http://www.lifewithdogs.tv/2014/03/outrage-over-cop-calling-dog-shooting-awesome/
A második, a széttépett szájú kutyát bemutató kép egy tragikus esemény következtében került fel a netre. Egy négyéves kislányt halálra mart a család kutyája. Ez a cikk itt található: http://maultalk.blogspot.hu/ A cikk kapcsán egy csomó hozzászólás született és köztük van a széttépett szájú kutya képe is.
Nem akarok okoskodni, de nem lenne szerencsés ha egy hazafi, aki felismeri a fotón az egyébként aljas módon provokáló cigány kurvát, feljelentené a rendőrségen. Rövid úton bebizonyítanák, hogy a koherók semmiféle kutyaviadalt nem tartottak, de az ellenük támasztott hamis vád könnyen megállhat.