Repes a szívünk, amikor a cigányfajvédők egymást egrecíroztatják. Most a fajvédő dumájáról híres Dr. Magyar (eredeti neve valószínűsíthetően Ungár – lásd még Ungár Klára, Magyar-Ungár Bálint és a többi zsidó) Elemér fakadt ki a TV2 ellen. Cikkét betűhíven vesszük át; igen, a betűhibák, melléütések (kirekeszitő, őr8zetbe, gyannúsíthatóak) mellett azért feltűnik egy-két, Ungár olvasatlanságát, műveletlenségét szépen igazoló durva helyesírási hiba (pl. kisérlet) is.
Ungár helyesírásával amúgy mindig is bajok voltak; érdemes egyéb cikkeit is átnéznünk. Ez egy közembernél megbocsátható; egy (általa vélt) intellektusának elefántcsont-tornyáról az észt osztó cigányfajvédőnél már nem. Ennyit róla. (Félkövér kiemelés tőlünk.)
"Ezerszázmillió
csütörtök, 2007. július 26. Dr. Magyar Elemér
Vagy provokátor, vagy idióta!
avagy dr. Gyury úr igazsága.
Mindjárt az elején kikívánkozik belőlem a keserű minősítés: ez az ember vagy provokátor, vagy idióta! ( Pereljen be dr.Gyury úr, állok elélbe, majd az ön által alkotmányellenesen népszavazásra bocsátani kívánt hat tagú esküdtszék elbírálja! Amely módfelett ostoba indítványát az Alkotmánybírósághoz azzal a Száva Vincével terjesztette elő, aki a hevesi lakásfelgyújtás ügyében a békebíró szerepét játszotta oly sikeresen!)
Dr. Gyury úr budapesti kisgazga magánügyvéd mindenesetre elhatározta, hogy híres ember lesz. Méghozzá híres ügyvéd! Híres jogvédő ügyvéd! és lőn! Hoppá!
A szolgalelkű - alattomosan rasszista sajtó, élén a TV2-vel - pedig még örült is a uborkaszezonbéli - nem semmi - hírnek: milliárdos bírságot, százmilliós kártérítést követel egynémely olaszliszkai lincselő. Csiszár "laza" Jenő elismerően csettintett, s az összegeket kéjjel meg is ismételte.
Ja, hogy mindezenközben a drága magánügyvéd doktor úr és a TV2 mértéktelenül megnövelte a cigánygyűlöletet, a faji gyűlölködést, az ilyesmiket egyébként is igencsak kultiváló, idenszívűeket kirekeszitő kis hazánkban?
Ki nem szarja le?
A lényeg az, hogy a TV2 nézettsége a kellő szinten maradjon. Mielőtt elzavarják az egész menedzsmentet az alacsony nézettségi mutatók miatt...
Akik eddig hajlandóak voltak a gondolatmenetemet követni, azok szíves figyelmét felhívom arra, hogy a dolgok sokkal bonyolultabbak. Vagy talán sokkal egyszerűbbek.
A hevesi búcsúban teljesen ártatlan cigányokat vertek bele a betonba, aztán pedig egy héttel később, furcsa körülmények között több tucatnyian felgyújtottak egy házat a hevesi cigánytelepen. A lakók majdnem bennégtek, a lakásból a tetőn át menekültek ki, kisgyermekeikkel együtt. A rendőrök és kommandósok meg is érkeztek csekély néhány órás késéssel. Úgy bántak a bűnözőkkel, mint a hímes tojással. Az index újságírója - nagyon érdekes módon! - besétált a nyitott(!) kapitányságra és beszélt is az őr8zetbe vettekkel.
A bíróság nem tartotta indokoltnak az emberölési kisérlettel alaposan gyannúsíthatóak letartóztatását.
Valami nagyon nem stimmel nekem ebben az egész történetben!
Dr. Magyar Elemér"
Kuruc.info kommentár: persze hogy provokátor Gyury. A főbűnöző főcigányvajda Száva is arról híres, hogy nácikkal kollaborál. Hát persze. Bevette a mai dilibogyót, Ungár?