Körmeszakadtáig védte magát az a 17 éves lány, akit brutális módon megbecstelenített és megerőszakolt a nála egy évvel idősebb Tóth Patrik. Vivien jelenleg is a Szent Imre Kórház intenzív osztályán fekszik.
Sz. Vivien egyetlen napja ismerte Patrikot, amikor találkoztak a fővárosban, a XI. kerületi Bikás park környékén. Mindkét fiatal rajongott a punkzenéért, ennek kapcsán ismerkedtek meg az interneten - írja a Borsonline.
Zoom
Tóth Patrik - felforgató és erőszaktevő
A hős antifa állítólag randevúra hívta Vivient, aki gyanútlanul elfogadta az invitálást. A Borsonline egy kommentelője még látta is a párt: „láttam a srácot a lánnyal a téren, a játszótér mellett, szombat este 18 és 19 óra között, a szupermarkettel szemben, a pizzéria és az orvosi rendelő közt. Egyikük sem volt részeg, sem kábult, ültek a padon és beszélgettek. A srác éppen felhívott valakit a mobiltelefonján”.
Ép ésszel felfoghatatlan, hogy mi történhetett a két fiatal között, aminek hatására Patrik teljesen bevadult, és szinte az ájulásig kínozta Vivient.
Zoom
A hős antifa adatlapja
A lány belei is megsérültek
A lap szerint az sem kizárható, hogy Tóth Patrik valamilyen eszközt is használt, hiszen Viviennek a belei is megsérültek. Információik szerint olyan fizikai és pszichés sebeket kapott, hogy a rendőrök máig nem tudták még kihallgatni.
"T. Patrikot" a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Tettét elismerte, de azzal védekezett: addigra már napok óta részeg volt. A bírósági folyóson begipszelt kézzel ült, ami arra enged következtetni, hogy ő is megsérült, miközben bestiális tettét elkövette. A lap úgy értesült: nemcsak a keze tört el, hanem testét is karmolások borítják, így valószínűsíthető, hogy Vivien ameddig bírt, küzdött Patrik ellen.
Zoom
Tóth Patrik azzal védekezik, hogy a támadáskor részeg volt
Az anarchista takony Facebook-profiljából, ami nem mellesleg ide kattintva érhető el, kiderül: rajong a punkzenéért, melynek igénytelen külső jegyeit is magán viseli. Haja tarajba van fésülve, szegecses nyakörvet visel, és olyan pulóvereket hord, melyen kedvenc felforgató együttesei vannak feltüntetve.
Zoom
A nagy forradalmárok
Szakemberek valószínűsítik, hogy Vivien, ha fizikailag egyszer rendbe is jön, lelkileg sohasem gyógyul meg teljesen.
Frissítés: AZ IMEI-ben tölti az előzetest Tóth Patrik - a speciális iskola ennyit ért
Fizikailag jobban van, a lelke azonban nem gyógyul Sz. Viviennek, akit brutális módon megerőszakolt Tóth Patrik. A fiatal lány kórházi ágyán beszélt állapotáról a Bors újságírójának.
Üveges tekintettel néz a semmibe kórházi szobájában Sz. Vivien. A fiatal, törékeny lány nehezen formálja a szavakat.
– Köszönöm szépen, hogy meglátogattatok, de egyszerűen nem bírok beszélni arról, ami történt velem. Majd egyszer, talán. Annyit elmondhatok, hogy jobban vagyok, a doktor úr azzal biztat, hogy hamarosan hazamehetek. Egyelőre nagyon fáj mindenem, a testem és a lelkem egyaránt. Nem tudom, képes leszek-e feldolgozni – mondta alig hallhatóan Vivien.
Zoom
Vivien fizikailag jobban van, a lelke azonban nem gyógyul
A hős antifa nemcsak brutális módon megerőszakolta, hanem félholtra is verte Vivient. A lány csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti az életét. A lap szerint a belei olyan mértékben károsodtak, hogy több műtétet is végrehajtottak rajta. Az utóbbi napokban több kórházban is megvizsgálták Vivient, majd visszakerült oda, ahol először ellátták.
– Rettentően aggódunk Viviért, félünk, hogy az őt ért trauma miatt megpróbál majd véget vetni az életének - nyilatkozta a lány egyik ismerőse. – Elképzelni sem tudom, hogyan fogja valaha feldolgozni, ami vele történt. Azt hallottam, hogy rémálmok gyötrik. A legszörnyűbb, hogy most még valamelyest lefoglalja a testi gyógyulása, de utána jön majd a teljes lelki üresség. Az pedig maga a pokol – kesereg az ismerős.
A lányt megbecstelenítő Tóth Patrik jelenleg előzetes letartóztatásban van az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben.
A lap megtudta: "T. Patrik" nem hagyományos középiskolában tanult, hanem egy olyan intézetben, ahol drogproblémákkal küzdő és viselkedészavaros fiataloknak segítenek visszailleszkedni a társadalomba. A jelek szerint nem sok sikerrel.