"A cinkos hallgatás helyett lelkiismereti kötelességemnek érzem, hogy ismét figyelmeztessek: a cigányság száma generációnként megduplázódik, miközben a magyarság nemzedékenként megfeleződik" - írta tegnap esti bejegyzésében Novák Előd, háromgyermekes apa, akinek a bejegyzését mi is megosztottuk "sajnos Noel is egy Rikárdó" hírfolyamunkban. Mint azt a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, az igazság nyilvánosságra hozatala nem mindig nyeri el a valós politikai hatalmat gyakorlók tetszését, reggelre törölték is a nemzetféltő véleményt.
A volt országgyűlési képviselő az alábbi Fb-bejegyzéssel tiltakozik a Zuckerberg-falanszter cenzúrája ellen:
127 ezres elérésnél elégelte meg a Facebook az éjszakai bejegyzésemet reggel, s törölte. Szerencsére a Kuruc.infóig nem ér el a cenzúra, így most azt megosztom újra, s az eredeti cikkben immár olvasható véleményem a cigányság népességrobbanásáról is. Nyilván van sok rosszakaróm, akik követelték a bejegyzésem eltávolítását (pl. Medgyessy Péter biztosan nem akar összefogni velem), de egy kattintással (vagy akár megosztással) most ki is állhatnak követőim a szólásszabadság mellett. Köszönöm!
Zoom
Kis magyar jövőkép - (egyelőre még) illusztráció
A biztonság kedvéért elevenítsük fel az álhíreket, buzipropagandát és önpusztító másságkultuszt viszont jó szívvel megtűrő közösségi oldal által eltávolított sorokat:
Szimbolikus, hogy ismét cigány gyermek lett az év első szülöttje e nevében még magyar országban, de a Kuruc.infót leszámítva ezt nemigen tekintették hírértékűnek sehol, csendben asszisztálnak a médiumok és a pártok ahhoz, hogy nemzetünk lassan kisebbségbe szorul saját hazájában. Örülök, ha magyar identitással (is) fog rendelkezni ez az újszülött és bármely más cigány gyermek, de a törvény is a 13 nemzetiség egyikeként sorolja be őket (hasonlóan az ukránokhoz, románokhoz stb.), így nyugodtan fel lehetne hívni a figyelmet a legnagyobb kisebbség népességrobbanására.
A cinkos hallgatás helyett lelkiismereti kötelességemnek érzem, hogy ismét figyelmeztessek: a cigányság száma generációnként megduplázódik, miközben a magyarság nemzedékenként megfeleződik, hiszen átlagosan már egy gyermek sem születik a magyar családokban! Minek megvédeni a magyar földet, minek megvédeni a határokat, ha a magyarság kihalását érdemben nem orvosolja egyik kormány sem, s inkább passzív eutanáziához hasonló politikát folytat? Még az államfő is mindig csak a divatos fenntarthatóságról beszél, de hallgat arról, hogy demográfiai okok miatt sem fenntartható a rendszer.
A cigányság (valamint Afrika és Ázsia) népességrobbanása, illetve a magyarság népességfogyása nem pusztán nemzetpolitikai ügy, hiszen a katasztrofális demográfiai folyamatok a nyugdíjrendszer, sőt az egész államháztartás összeroppanásával fenyegetik Magyarországot, ahogy arra többször is felhívtam a figyelmet az Országgyűlésben - de mindhiába. Így a képviselőség helyett hasznosabbnak is érzem magam főállású apaként, de azért a három gyermek elaltatása után még kötelességemnek érzem most megkondítani a vészharangot a polkorrekt, felelőtlen hallgatásban.
Kis érdekesség, hogy a cenzorok (h)éberségét elkerülte a Jobbik népesedéspolitikusának egy korábbi bejegyzése, melyben a kihalófélben lévő fehér ember helyzetén keresztül mutatott rá Novák a magyarság tragikus fogyására:
"Afrika az afrikaiaké!" - kiáltják a feketék, "Kína a kínaiaké!" - mondják a kínaiak, "Magyarország a magyaroké!" - vé...
Közzétette: Novák Előd – 2016. május 10.
Mint ismeretes, több alkalommal a Kuruc.info Fb-oldalát is letiltatták a legerősebb zsidó szervezettel (lásd pl. itt vagy itt). Nehéz dolguk nem lehetett, hisz haveri reklámfelülettől kellett segítséget kérniük. Ennek ellenére híreinket továbbra is megoszthatják olvasóink a Facebookon, fittyet hányva a kiválasztottak akaratára.
2. frissítés: Nem sokáig lehetett olvasni Novák tiltakozó bejegyzését
Novák Előd Facebook-cenzúra elleni tiltakozását már törölték is Zuckerbergék.

Ez verte ki a biztosítékot, már nem olvasható
Most itt az új bejegyzés, melyben cikkünk megosztásával hívja fel a figyelmet Novák a magyarellenes kettős mércére:
Ismét cenzúrázott a Facebook (megint bármilyen indokolás, sőt értesítés nélkül), most egy másik cikket osztok meg. Mert bár magát a Kuruc.infót mint a legolvasottabb jobboldali hírportál Fb-oldalát is törölték több éve, de a cikkei megoszthatók, így tiltakozhatunk is a cenzúra ellen.
Akár indíthatjuk is a stoppert, meddig lesz elérhető...
3. frissítés: ...egészen mostanáig
A harmadik bejegyzést is törölték a kék-fehérek.

Ennyien olvasták az eddig törölt írásokat
Novák most egy régebbi, a cenzúragépezeten átment bejegyzésével próbál "gyertyát gyújtani", ami ide kattintva olvasható (valameddig).
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: