A liberális és zsidó nézők körében népszerű, de magyarellenes stílusával a jóérzésű magyarokat súlyosan sértő Heti Hetes című szennyműsor 1999 szeptembere óta volt látható az RTL Klubon, onnan öt éve került át az RTL II-re. Az újságíró Para-Kovács Imre egy évvel később lett a műsor egyik állandó résztvevője. A Facebookon most az közölte:
Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes.
Ez is becsődölt, de azért nyugodtan jöhet majd az "Orbán betiltotta" szöveg
Januárban derült ki, a tévécsatorna 2017-re negyven helyett már csak tizenhat adást terveztett. Ónodi György producer a Blikknek akkor elmondta, nem politikai nyomás áll a műsor adásszámának csökkentése mögött, hanem gazdasági okok, ugyanis sokba kerül a műsor. (Mert kisebb vagyonokat adtak a tehetségtelen, de ideológiailag kellően képzett mocskolódóknak - a szerk.)
Zoom
"Sokan azt kérdezgetik, hogy politikai összeesküvés áll-e a dolog hátterében, de ez ostobaság, hiszen a Híradó bizonyítja, hogy nem szólnak le fentről" – mondta akkor a producer.
A tévécsatorna részéről a bulvárújságnak egy hónapja még úgy nyilatkoztak: "A Heti Hetes az RTL egyik legrégebbi és legsikeresebb brandje. Nagyon fontos számunkra ez a műsor, a jövőben is számolunk vele, ezért gondoljuk úgy, a Heti Hetesnek meg kell újulnia."
Mostani megszűnését Ónodi György megerősítette az Origónak.

Egy 2009. decemberi adás "aranyköpései"
A Heti Hetesen az elmúlt tizenhét és fél évben többek között Bajor Imre, Verebes István, Farkasházy Tivadar, Hernádi Judit, Kern András, Havas Henrik, Alföldi Róbert, Hajós András, Varnus Xavér és Ábel Anita próbálta szórakoztatni erőltetett poénokkal nézőket - akik persze hálásak voltak nekik minden antimagyar röffentésért.
(MNO korrigálva)