Ma kezdődik a családi értékek mellett kiálló négynapos nemzetközi rendezvénysorozat, a Családok Budapesti Világtalálkozója.
Zoom
A május 25-28. közötti világtalálkozó részeként rendezik meg a II. Budapesti Demográfiai Fórumot, a Családok XI. Világtalálkozóját, valamint a “One Of Us – Egy közülünk” mozgalom eseményét, a II. Európai Életvédő Fórumot és Családfesztivált.
A rendezvényt Orbán Viktor miniszterelnök nyitja meg, Budapestre érkezik Jaime Mayor Oreja volt spanyol belügyminiszter, Elzbieta Rafalska lengyel család-, munkaügyi és társadalompolitikáért felelős miniszter, valamint Marin Strmota horvát demográfiai államtitkár.
Lesznek tudományos szekciók, előadást tart például Philip Zimbardo világhírű amerikai pszichológus, kerekasztal-beszélgetéseken vesznek részt az egyházak és a civil szervezetek képviselői, és lesz számos kifejezetten fiataloknak szóló program.
A rendezvénysorozat zárásaként vasárnap, gyermeknapon a belvárosban tartott utcai programokkal hívják fel a figyelmet a családi értékek védelmére.
Balog Zoltán egy korábbi háttérbeszélgetésen úgy fogalmazott, a rendezvényekkel tízezreket szeretnénk megmozgatni, és néhány napra a családok fővárosává tenni Budapestet - adja hírül az MTI.
A korábban a népesedési konferencia kapcsán gyalázkodó feministáknak és "LMBTQIA"-knak persze ez sem tetszik, és - micsoda meglepetés - így van ezzel a Soros-féle degenerált-továbbképző is:
Zoom
Zoom
Erről a "beszélgetésről" van szó:
Zoom