A Jobbik újabb plakátkampányt indított "azzal a céllal, hogy elmondja, hogyan lehet visszaszerezni az ellopott pénzeket" - közölte Jakab Péter szóvivő csütörtökön.
Zoom
Az ellenzéki politikus a "Mi veletek leváltjuk őket" című kampányukról szólva kijelentette: akkor jut több pénz a bérekre, nyugdíjakra, oktatásra és egészségügyre, ha leváltják a kormányt. Le kell váltani az Orbánokat, Rogánokat, Mészárosokat és Habonyokat, "ezt a velejéig korrupt, tolvaj bandát" - fogalmazott.
Zoom
További képek: Béli Balázs / Alfahir.hu
Az ellopott hitet is szeretnék visszaadni, bebizonyítani, hogy van értelme Magyarországon dolgozni, tanulni, gyermeket szülni - tette hozzá.
Zoom
Az embereknek egy évük van eldönteni, hogy olyan országban szeretnének-e élni, ahol a tolvaj helikopterrel jár, a tisztességes meg éhezik, és a miniszterelnöknek "viszket a tenyere", ha valaki nem ért vele egyet; vagy olyanban, ahol bérunióval küzdenek a nyugati fizetésekért, a nyugdíjakat nemcsak a választás előtt emelik, és mindenkinek modern egészségügy, színvonalas oktatás jár.
Zoom
A szóvivőt faggatták a kampány költségeiről, azonban üzleti titokra hivatkozva nem kívánt beszámolni a részletekről. Azt elmondta, hogy 150 millió forint folyószámlahitelt vettek fel részben erre, részben működési kiadásokra.
Tudatta azt is, hogy összesen 2224 plakáthelyet rendeltek meg.
(MTI)