Olvasó: Üdv! Érdemes megnézni a Heti válasz legfrissebb számát. Bár van egy jó tényfeltáró anyag a komcsik székház-mutyijáról, minő véletlen, egy PR Bajnai interjút is olvashatunk benne.

"Miképpen juthat egy magyar vállalkozás egyről a kettőre?", s ehhez hasonló "kőkemény" kérdések. Az interjú a hetilap belső mellékletében jelent meg, amelyet nyilván Schmidt Maca legjobb Wallis-os haverja (Bajnai), illetve a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség finanszírozott. Egy szó nem esik az uniós források lenyúlásáról, a Zuschlag, vagy Weiszenberger-ügyről. Index, Heti Válasz, UFI, stb - melyik érdekkörbe is tartozik???

(Kuruc.info: Ugyanazon tulajdonosi és érdekkörbe. Schmidt-Nobilis, kitûnő Bajnai-kapcsolatokkal. Igen-igen, Macácskának van kőballib és mûellenzéki lapja is.. De mind a kettő azonos célt szolgál. Egyébként logikus a feltételezés, hogy a holokausztnő mindig előre gondolkodik: a közutálatnak örvendő Gyurcsányt ütni ma nem nagy kunszt önmagában, de készen kell állnia más rohadékoknak, ha távozik vagy a nép meg tudja buktatni, a lényeg, hogy a felszín alatti lényeg ne változzon, a cionista gyarmatosítás zavartalanul düböröghessen. Ezért, ennek megakadályozásáért kell elkergetnünk az összes parlamenti pártot)


HUN