Simicska Lajos kedd hajnalban Budapestről tartott haza Veszprémbe, amikor úgy döntött, hogy ismét plakátokra fújja, hogy Orbán egy geci - írja a 444.
Zoom
Ezúttal több kormányzati plakátra is ráfirkálta véleményét, mind az állítólagos Soros-terv elleni konzultációt népszerűsítette eredetileg.
Zoom
A plakátok Simicskát régóta zavarták, állítja a zsidó lap az egykori oligarcha környezetéből kapott állítólagos információkra hivatkozva.
Zoom
Mint ismeretes, Simicska eredetileg október 3-án a saját hirdetőoszlopaira fújta fel ugyanezt a szlogent, amit 2015 februárjában mondott ki először.
Frissítés: azt mondja, jobban érzi magát ettől
Az ATV híradójának sikerült telefonon elérnie Simicskát. Orbán korábbi pénzelője azt mondta: ő csak a véleményét írta rá a kormányzati plakátokra. Kérdésre válaszolva közölte: semmilyen titkos fegyverről nem tud, amivel meg tudná buktatni a kormányt.
Hosszan beszélt a miniszterelnökkel folytatott utolsó beszélgetéséről, amely 2014 nyarán zajlott. Azt mondta: ő soha többet nem akar már beszélni Orbán Viktorral.
Reagált a sajtófőnök
"A miniszterelnök az ország és a magyar emberek számára fontos kérdésekkel foglalkozik. Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozatát, aki 2015 februárjában és azóta többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt Magyarország miniszterelnökéről, nem kívánjuk kommentálni"- közölte az atv.hu-val Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.