A hatalom elvesztésétől, de még inkább az elszámoltatástól rettegő Fidesz újabb választási csalása lepleződött le, ezúttal Zuglóban. A semmiből feltűnt Lendülettel Magyarországért nevű álellenzéki kamupártról eddig is sejthető volt, hogy 47 képviselőjelöltjük elindulását a kormánypártok segítik, most azonban maga a pártelnök, Medgyessy Péter egykori minisztere, Lévai Katalin bukott le - írja Fb-bejegyzésében Szávay István jobbikos képviselő, alább a folytatás.
Zoom
A zuglói választási bizottság ugyanis mai ülésén elutasította képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét. Ráadásul elképesztően ostobán és feltűnően csaltak. Több ajánlóívük egy az egyben megegyezett a Jelen Tamás fideszes jelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel, a sorrend is azonos volt, ami nyilvánvalóan teljesen életszerűtlen!
Zoom
Miután tegnap nyilvánosságra került, hogy egy helyi fideszes önkormányzati képviselő is aláírt nekik, már érezték, hogy baj lesz, ezért megpróbáltak előremenekülni, de a helyzeten ez már nem segített. Kimondható tehát, hogy a zuglói Fidesz és annak képviselőjelöltje visszaélt a választók bizalmával, az őket támogató polgárok adatait átadták Lévai Katalinnak, az aláírásokat pedig odahamisították, hogy így segítsék - az ellenzéki szavazatok megoszlásában reménykedve - az egykori MSZP-s miniszter indulását a választásokon.