16 óra után véget ért a demonstráció. Mivel a cigánybûnözők és a rendőrök nem balhéztak, rendbontás nem történt. A Zsindex nevû fajvédő héber szennylap hazugsága szerint a helyieknek semmi bajuk, nincs cigánybûnözés, csupán holmi disznólopás vezetett a Magyar Gárda megjelenéséhez. Dósa István főparancsnok a Bombagyár friss adásában elmondta, nem fejezik be az ügyet azzal, hogy távoznak, Tatárszentgyörgyön (és fokozatosan másutt is), megszervezik a járőrözést. A több mint 300 gárdista (köztük a kelet-magyarországi Nemzeti Őrsereg tagjai) mellett több száz helybéli magyar lakos is részt vett a cigánybûnözés elleni megmozduláson. A fővárosból délelőtt érkezett cigány és zsidó fajvédőktől megerősített roma-zsidó gyûlöletdemonstráción maximum 80-an, és nem több százan vettek részt, mint az MTI és mások hazudták. Az ÁVH kettős mércéje ismét megmutatkozott: a cigányoknak nem volt bejelentve a tüntetése, mégsem oszlatta fel őket a cionista hatalom csicskájaként funkcionáló rendőrség, amely a kormányellenes tüntetők nem egy bejelentett és be nem jelentett rendezvényét is feloszlatta már törvénytelenül és erőszakkal.

Szegedi Csanád, Jobbik-alelnök és Gárda-alapító megerősítette Dósa szavait: tüntetéssorozatba kezdenek az etnika bûnözés által leginkább sújtott térségekben, felkeresnek több észak-magyarországi falut is, hogy felhívják a figyelmet a cigányterrorra.

Szegedi a rendezvényt követő tájékoztatón az MTI kérdésére elmondta, hogy a Magyar Gárdának négy tagja is tatárszentgyörgyi lakos, és egyiküket ismeretlenek életveszélyesen megfenyegették, ezért a gárda több tagja napi 24 órás védelmet biztosít számára.

Bíber József Tibor, szintén Jobbik-alelnök teljesen jogosan a halálbüntetés visszaállítását követelte beszédében, továbbá hatékony programot sürgetett a cigánykérdés megoldására. A magyar társadalom keserû tapasztalatai alapján kifejtette: meg kell szüntetni a cigányság pozitív diszkriminációját, segélyt csakis közmunkavégzés ellenében szabadjon folyósítani és véget kell vetni a romák erőszakos integrációjának (értsd például a magyar gyerekek túlkoros, bûnözésre hajlamos, földbuta cigányok közé kényszerítését az iskolában, ami az antimagyar SZDSZ tervei szerint csak a keresztényeket sújtja, a zsidók továbbra is szegregáltan, cigánymentesen járhatnak oktatási intézményeikbe), szerinte és magyarok milliói szerint az antiszociális, a zsebünkből élő és ennek ellenére bûnöző réteget csak szegregációval lehet kezelni. Mellesleg jó példa erre a pécsi Gandhi cigány gimnázium, amely ellen érdekes módon egyetlen horváthaladárféle féreg sem tiltakozott. Igaz, a Gandhiban alacsony követelmények mellett oktatnak, de a mûveletlen, agresszív cigánygyerekek legalább nem hátráltatnak magyar nebulókat a haladásban.

Ahogy az az M1 híradójában is látszik, a lakosok örömmel fogadták a Magyar Gárda felvonulását, és sokan megtapsolták a gárdistákat. Egy idősebb magyar bácsi arról panaszkodott, hogy fiatal cigányok kövekkel dobálták az ablakokat, szétverték a busz várótermét, s mikor ő rájuk szólt, kis híján nekiestek. És ez csak egy mindennapi eset arrafelé.

A Zsindex hazugságaival szemben a helybéliek több médiumnak is elmondták: gyakori a lopás, rablás,  betörés, egy magyar asszonyt össze is vertek, az elkövetők pedig többnyire cigányok. Dósa István gárdaparancsnok erre rímelve kifejtette: azért jöttek Tatárszentgyörgyre, mert a ez a falu (is) állatorvosi ló a cigánybûnözés terén.

Egy Kolompár János nevû helyi cigány is  (egy romaszervezet nevében) felszólalási lehetőséget kapott, aki egy Gyurcsány-bábut leköpve arról beszélt, hogy a magyaroknak és romáknak ezen figura ellen kellene közösen küzdenie. A Kuruc.info nem érti, mi szükség volt erre (Egyébként a gárdisták körében sem aratott sikert. Bár a roma úriember hátterét nem ismerjük, ismerjük a büntetett előéletû Farkas Flóriánt és kompániáját, zömmel ugyanolyanok, mint szociszadi színekben futó testvéreik)  a cigány lázadjon saját bûnöző vezetői ellen, ha jónak látja, de végül is elmegy a dolog.


Bíber




A cigány és zsidófajvédő körökből érkező fenyegetések hatására a polgármester asszony betojt és utolsó előtti napon le akarta állítani a rendezvényt, erre azonban törvényes lehetősége nem volt, hiába vonta tehát meg a területfoglalási engedélyt. Berente Imréné egyébként nem támogatta Horváth Aladárék gyûlöletfélóráját sem, de ez nem von le sokat gyáva, gerinctelen húzásából. Választói érdekei ellen, a település közbiztonságát javítani akarók ellen lépett fel, neve a szégyenfalra került.





Dósa

14.00 - 15.00: Kb. 400 gárdista vonult fel rendezett sorokban, dobszó mellett, helyénvaló Árpád-sávos lobogók alatt a főutcán. Bíber József Tibor, Szegedi Csanád és Dósa István főparancsnok beszédeit hallgatják, sok száz helyi magyar érdeklődő jelenlétében. Sajnos a rendőrség sunyi fenyegetésére a gárdisták útvonalából kihagyták a cigányhordák utcáit. Ez hiba volt, mellesleg az ÁVH soha nem merné korlátozni héberek és cigányok tüntetési útvonalát.

Horváth Aladár szerint szélsőséges a szólásszabadság, az MG-t és a Jobbikot be kell tiltani

Mielőtt a gárdisták megérkeztek, egy kis létszámú, szélsőséges, magyargyûlölő cigánycsapat tiltakozott az igazság ellen, élén a köztörvényes, hat elemis Kolompár Orbán OCÖ-elnökkel, a nála is undorítóbb fajvédő Horváth Aladárral és Kende Péter "íróval". A gyurcsányista zsidórasszista szerint a MG miatt rettegésben kell élnie a cigányoknak (kaftános Kende egyébként annak idején nyilvánosan lecigányozta a Fidesz elnökét). A valóság ezzel szemben az, hogy nem a különféle gárdák, hanem a cigányság széles rétegei tartják rettegésben az őket eltartó magyar lakosságot, lopnak, rabolnak és gyilkolnak napi, heti jelleggel. A zámolyi gyilkosokat védő Horváth Aladár gyûlölettől fröcsögve kifejtette: fajtestvérei nyugalma és méltósága előbbre való holmi gyülekezési és szólásszabadságnál. A magyarok nyugalmáról és méltóságáról nem esett szó.
 






Idézzük a közpénzlopó mocsadék szavait: „nem értenek egyet azzal a szélsőséges állásponttal, amely a szólás és a gyülekezés jogát előrébb helyezi a társadalmi békénél és az emberi méltóságnál”. – Követeljük az alkotmányellenes és szélsőjobboldali célokat követő Magyar Gárda és a Jobbik betiltását – közölte. A banda képmutató módon a katolikus templomba is bepofátlankodott, ahol imát mondtak az úgymond elpusztított zsidókért és cigányokért. A z elpusztított, Gulágra deportált, idegen uralom alá hajtott magyarokért nem. Az ork-kaftános gyülevészek természetesen a magyar himnuszt sem énekelték el, helyette a fertelmes, úgynevezett cigány himnuszt gajdolták nagy egyetértésben.

A Kolompár-Horváth-Kende horda a Gárda érkezése előtt bevonult az egyik cigány kertjébe.

Ma 14 órakor demonstrációt tart a Magyar Gárda Tatárszentgyörgyön a vidék közbiztonságáért. A rendezvényt megelőzően kb. 150 rendőrcsicska jelent meg, akiket a cigánybûnözők által rettegésben tartott falu lakosai hétköznapokon hiába is várnának.







"Nem akarunk még egy Olaszliszkát! Nem akarunk rettegésben élni!" - áll a Gárda felhívásában. Ezt a mondatot nem sikerült megértenie a település polgármesterének aki az utolsó pillanatban visszavonta a szervezet területfoglalási engedélyét. A gárdisták azonban úgy döntöttek, mindenképpen megtartják a rendezvényt.

A rendőrség azt közölte a nyilvánossággal, hogy csak abban az esetben fognak oszlatni, ha a rendezvény nem marad békés. A felvonultatott rendőri erők száma azonban arra enged következtetni, hogy mindenáron ezt szeretnék.

Információink szerint 11 órakor Örkényen keresztül az M5-ös autópálya felől 20, a rendőrség kötelékébe tartozó kisbusz érkezett a helyszínre és most 100-150 méterenként 2-3 rendőr áll a falu teljes területén. A kivezető utakat mind ellenőrzik, főleg a bejövő forgalomra koncentrálnak.














Néhány rendőrspicli is akadt




Bűnüldözés helyett megint hazafiakat figyeltek





















A szokásos: ma sem dolgoznak, a pénzünkön isznak

Azonban már a szimpatizánsok is jelen vannak: az egyik sarkon egy terepjáró áll, melyre egy Furcsány Ferencet imitáló bábut kötöztek.

A HírTV információi szerint a Gárda tüntetéséhez csatlakozott egy cigány szervezet is, melynek képviselője kijelentette: "Ma Magyarországon a cigányságnak nem a Magyar Gárdától, hanem a magyar kormánytól kell tartania".

(Kuruc.info - Szent Korona Rádió - [stx] közlése alapján, fotók: Kuruc.info - HP - [stx]  - Szent Korona Rádió - origo)


Kapcsolódó

Elítéli a Gárda fellépését a parlamenti egypárt
Rasszistáznak Péterfalviék a Gárda kapcsán