Facebook-bejegyzésben történt a DáKóhuszár nyilvános visszautasítása, hadd szórakozzunk a ballib belharcok újabb fejezetén:
Amint az nyilvánosságra került, a most alakuló ferencvárosi médiacég felügyelőbizottságába a DK és az MSZP Gréczy Zsoltot, a Demokratikus Koalíció korábbi szóvivőjét jelölte, aki tavaly decemberben lemondott parlamenti mandátumáról.
Lemondását azzal indokolta, hogy a nem sokkal korábban nyilvánosságra került intim fényképei miatt kitört botránnyal nem szeretné a pártját terhelni. Azóta számos sajtópert nyert a jobboldali szennymédia képviselőivel szemben, amelyek azt állították, hogy a képekkel nőket zaklatott.
Nem szeretném elvitatni Gréczy Zsolt igazságát és nem tisztem megítélni politikai rehabilitációjának indokoltságát. Amennyiben a Dk úgy ítéli meg, hogy újra szükség van Gréczy Zsolt politikai munkájára, újra van helye a párt politikusai között, akkor a mellette való kiállást, visszatérését a magyar közéletbe annak a politikai közösségnek kell saját szervezetén, érdekkörein belül képviselnie, amelynek érdekeire hivatkozva meghozta azt a súlyos döntést, hogy visszavonul a politikától.
Nem tartom szerencsésnek és nem tudom támogatni azonban, hogy Gréczy Zsolt, aki eddig semmilyen módon nem vett részt Ferencváros közéletében, itt térjen vissza.
Ferencváros folyamatosan a Fidesz és a szélsőjobboldali média célkeresztjében van, az itteni elsöprő önkormányzati győzelem miatt állandó támadásoknak van kitéve.
A várost vezető politikusoknak folyamatosan hazugságok és mocskolódások ellen kell védekeznie, miközben az elért eredményeink azt mutatják, hogy már egy év alatt is lehet tisztább, zöldebb, korrupciómentes Ferencvárost teremteni.
A kerület nem tud több politikai terhet cipelni.
A Dk-Mszp frakció jelöltjének elfogadása eddigi politikai pályámmal sem lenne könnyen összeegyeztethető.
Tisztelettel kérem a DK-t és az MSZP-t, gondolják át a jelölésüket