A Kuruc.info szerkesztőségébe e-mailben eljuttatott alábbi közleményében a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg vállalta magára a magyar leányt faji alapon diszkrimináló, majd halálosan megfenyegető Broadway jegyiroda hő útján történő "átalakítását". 
Ezzel együtt módon dolgozóinak a magyar lakossággal való viselkedésének pozitív irányba történő befolyásolását is kívánták elősegíteni. Tettüket egy láthatóan a helyszínen készült képpel támasztották alá.
A MNYNFH üzenete, amely a nyilak2008x@googlemail.com  címről érkezett:
A politikusokat már figyelmeztettük.
A Vörös Csepel és a Broadway legyen tanulság a civil szféra számára, hogy a magyarellenességet, a hazaárulást megtoroljuk.
Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg
Közben az iroda vezetői ahelyett, hogy bűnbánást tanúsítva megkövették volna a magyar népet, támadásba lendültek, kijelentve, hogy a cigányok által megszállt üzletben az egy szál magyar lány éktelen zsidózásba kezdett, és ebből származott minden baj.

Alább a jegyiroda által tegnap a honlapjára kibiggyesztett rágalom.



Kovács Zoltán, a Broadway Jegyiroda vezetője a következő hazugságot tárta a nyilvánosság elé: március 20-án egy nő a Hungarica együttes egyik koncertjére szeretett volna jegyet vásárolni. Az eladó tájékoztatta a jegy áráról és az iroda szolgáltatásainak 100 forintos költségéről. A nő ezen felháborodott és megkérdezte az eladót, ismeri-e az együttest. A nemleges választ hallva a vásárló lezsidózta a jegyirodát, az eladónak azt mondta, hogy nem is magyar ember és elkérte a vásárlók könyvét. Mint később kiderült, álnéven írt bele. A nő a következő napokban egy szélsőséges hírportálnak nyilatkozva valótlanul azt állította, hogy kidobták a jegyirodából. Ezek után jöttek a fenyegető telefonok és végül április 1-jén éjjel felgyújtották egy Molotov-koktéllal az irodát.
Az irodát egyébként a gyújtogatás miatt több millió forintos kár érte, ráadásul biztosításuk sem volt. A hibákat azonban már kijavították, a jegyiroda hétfőn újra ki fog nyitni - tette hozzá Kovács Zoltán.
Bartha László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a jegyiroda elleni támadás ügyében még tart a nyomozás. A rendőrség ismeretlen ellen nyomoz, gyanúsított még nincs.

(Kuruc.info - Híradó - FH)

Olvasónk ma délben érkezett figyelmeztetése alább olvasható.
Sziasztok Kurucok!
Aki ismeri a baratikor.com-ot, és szokta olvasni a politikai arénát, az tudja, hogy van azon az oldalon egy Goldstein Áron nevű zsidó.
2008 április 4-i beírását szeretném bemásolni:
Szóval itt Magyarországon a jelenlegi helyzetben szándékosan izraeli érdekeltségeket gyújtanak fel ? Megdöbbentő ! A kuruc.info hírportál, és a " magyar lány" most nagyot tévedett, olyan szervezettel kezdett, amely mindig keményen visszaüt. A büntetés nem marad el ! A többek között Magyarország

Goldstein elvtárs
gazdasági életét meghatározó gazdasági körök akármelyik vezetője akár összeráncolja a szemöldökét, a forint értéke azonnal 50 Ft-ot esik, és ennek következtében a" magyar lány" már mehet is vissza a lovas magyarok, a jurták, sátrak , fütyülős barackpálinka, Koppány Vezér világába. " Magyar lány" kifejezésben a magyarság kihangsúlyozása itt legutoljára Szálasi nyilaskeresztes mozgalma, és rémuralma idején volt. Mit tud ez a lány ezenkívül felmutatni azonkívül, hogy hangsúlyozza magyarságát? Ezt bárki megteheti, el tudja talán magát látni, dolgozik egyáltalán, van-e valami komolyabb gondolata ? Majd a hölgy megkérdezte az eladótól, hogy ismeri -e az együttest. Erre az eladó azt válaszolta, hogy nem, ezt követően a hölgy erre agresszív zsidózásba kezdett, és kijelentette, hogy ennek következményei lesznek ,így lefényképezte az üzletet, és elküldte a kuruc info hírportálra, ahol éppen címeket kérnek, hogy a " önmagukat hazafiaknak nevezett, éjszaka csöndjében sunnyogó sunyi fasiszta szemetek " tudják azt, hogy hová dobjanak Molotov koktélt !
Most vesztettek !
"Az izraeli titkosszolgálat Moszád teljesen szabadon gyilkolhat, letartóztathat bárhol, bármikor, bárkit. A nyugati világ összes titkosszolgálata a Moszádnak van alárendelve, az Izrael érdekeit képviselő lobbizó-csoportok óriási befolyása miatt"


Tisztelt Kuruc Vezérek!
A cigányok után a szappanalapanyagok is nyílt gyilkosságokkal fenyegetődznek!

Azt tudtam, tudtuk, hogy nyakunkon vannak megint a zsidók. Azt is tudtuk, hogy az egész világra kilövési parancsuk és engedélyük van a Moszad képében. De ez a nyílt fenyegetés már megdöbbentő, és nagyon messzire vezethet!

A kép tanúsága szerint pl. egy kikerekedett Flóra-szappanalapanyag – kitelne belőle egy raklapnyira – pökhendi pimaszsággal kérdőjelezi meg, vajon dolgozhat-e a magyar leányzó („el tudja-e látni magát")? Kérdezi ezt egy nehézipari, kohóban dolgozó öntőszakmunkás – pimasz zsidó!

Magyarságát hirdeti és büszke is rá a lány! Mondja a piszok zsidó, aki fajtársaival együtt csak esztergált bránerével tud megélni (üzletkötések előtti fitymacontrol, örökös holobevételek stb.).

De most nagyot tévedett! A magyarság (és a világ) hamarosan nagyon vissza fog ütni! Ami nem volt sohasem (hollókoszt) az most meglesz! Nem veszi figyelembe, hogy hála a kuruc.info típusú hírforrásoknak egyre több és több embernek fog kinyílni a szeme. Ezt a szemkinyílást ők terjedő fasizmusnak hívják. Ám legyen! Minél előbb.

Akkor az ilyen gold-ok és stein-ek, a weis-ek, rubin-ok, a „szemösszevonók" pofájára rá fog fagyni az összevont homlokránc. A sajnálatos persze az, hogy ezek veszik az izraeli útlevelüket – a bőrönd úgy is ki van készítve az előszobába – és holnap már itt sincsenek. Azok pedig, akik az úgynevezett kis zsidók, szorult helyzetbe kerülhetnek. (Persze még mindig nem látjuk felvonulni és tüntetni őket, tiltakozva és elhatárolódva a „szemösszevonós" vezérhéberektől.)

Kíváncsian várjuk, hogy a „magyar" nemzetbiztonsági hivatal vagy rendőrség vagy ügyészség mikor kezd el nyomozni a baratikor.com szerver üzemeltetői ellen, akik „meglepő módon" nem moderálták, nem vették le a fröcskölő gyűlöletbeszédet. Kíváncsian várom a héberközeli gyurcsányi mikor rohan Jew York-ba reklamálni, letiltatni a szervert?

Kitartást:
M.T.
 
 
A Broadwayről mellesleg
Broadway Jegyiroda Bt. (Cg. 01-06-733476)
A cég székhelye: 1038 Budapest, Lukács György. u. 27. fszt. 1.
Telephelye: 1026 Budapest (Rózsakert Bev. közp. -1. em.), Gábor Á. u. 78/b.

Jegyzett tőkéje: 500 000.- Ft.

A cégjegyzésre jogosult:
Kovács Zoltán (an.: Tóth Katalin) képviselő
1039 Budapest , Lukács György. utca 27. fszt. 1.

A cég adószáma: 20700496-2-41

Beltagok:
Kovács Zoltán (an.: Tóth Katalin) képviselő
1039 Budapest, Lukács György. utca 27. fszt. 1.

Kültagok:
Kovács Endréné (an.: Mészáros Ilona)
1039 Budapest, Lukács György. utca 27. fszt. 1. Telefon: (1) 243-6639
A fenti telefonszám 1997-es adat, a 2006-os telefonkönyv nem tartalmazza!
Kapcsolódó cikkek: