Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián - írja a Blikk. A lap értesüléseit a rendőrség megerősítette.
Zoom
A cikk szerint pénteken reggel több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba a rendőrség, és a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett botrányceleb lakása körül.
Zoom
A helyszínen tartózkodik Berki felesége, valamint volt felesége, és a lánya is.
A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azokat engedik be, akiknek oda szól a lakcímük - erről már az Origó ír. Az esettel kapcsolatban a lappal a rendőrség azt közölte, hogy haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.
Frissítés: nahát, ki gondolta volna...
A 24.hu úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésükre azt közölte, hogy "kábítószergyanús anyagokat" találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul.
A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezt elismételték a helyszínen tartott rendkívül szűkszavú sajtótájékoztatón is a hatóságok.
2. frissítés: akkor is drogozott, amikor nála volt a kislánya
A Blikk szerint a "médiaszemélyiség" (!) holttestére a lánya, Nati talált rá.
A kislány kettesben volt a házban Berki Krisztiánnal, amikor reggel felébredt, már holtan találta a teraszon az apját. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta segítségül telefonon.
Berki anyja szerint a fiának megállt a szíve.
(24 nyomán)