Újpest gyurcsányista polgármestere, Déri Tibor - aki 2019-ben még azt hazudta nekem, hogy 2006-ban ő is kint volt tüntetni az utcákon, és ott bántalmazták őt a rendőrök - a tegnapi képviselő-testületi ülésen nem járult hozzá, hogy a gyurcsányi terrorba belerokkant és a héten tragikus hirtelenséggel elhunyt Nagy László újpesti lakosról megemlékezzünk. Pedig az ülés előtt még azt ígérte, hogy "majd az Egyebek napirendi pontban" meg lehet tartani a megemlékezést. Ezt nem fogadtuk el, mert a protokoll szerint az ülések legelején kell a megemlékezéseket megejteni. Egyébként is milyen már egyébként megemlékezni - írja levelében Szabó Balázs újpesti önkormányzati képviselő. Alább a folytatás.
Zoom
Déri Tibor, Újpest immár gyurcsányista szolgája
Aztán amikor napirend előtti felszólalásomban, az ötperces időkeretem terhére kitértem Nagy László halálára, akkor Déri Tibor - mint valami pribék - megvonta tőlem a szót és kikapcsoltatta a mikrofonomat.
Zoom
Nagy László, Gyurcsány áldozata
Szégyellje magát ezért Déri Tibor! Ezért is. Meg a többi aljas húzása miatt is, amit tegnap megengedett magának.
Az elmúlt üléseken elkövetett aljas húzásai alapján most már kijelenthető, hogy Déri Tibor Gyurcsányabb lett Gyurcsánynál.
Zoom
Kapcsolódó: