Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket. Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nő bírósági végrehajtóként dolgozott, és a háza előtt szúrták le.
Zoom
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Szentesen, a József Attila utcában a gyilkosság helyszínén
Bejelentés érkezett csütörtökön délután a rendőrséghez, miszerint egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán – közölte Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Az eset körülményeit vizsgálják, a helyszínelés jelenleg is tart. Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nőt leszúrták a József Attila utcában található háza előtt. A környéket ellepték és lezárták a rendőrök. A tettes megtalálására keresőkutyákat is bevetettek.
Zoom
Fotók: MTI/Donka Ferenc
A Tények úgy tudja, hogy az áldozat bírósági végrehajtóként dolgozott. A nő holttestét egy ötemeletes háznál, a garázsok előtt találták meg.
(MTI - Index nyomán)
Frissítés: Téves lehet a Tények információja
Ma, kora délután futótűzként szaladt végig a városon a hír, hogy gyilkosság történt a József Attila utcában. Nem sokkal később már azt is tudni vélték többen, hogy Sz. Tünde önálló bírósági végrehajtó a késelés áldozata - írja az Underhang Blog Szentes.
Időközben országos lefedettségű orgánumok is ezt a szóbeszédet erősítették meg. Mi egy kicsit utánajártunk a történteknek, amennyire ez egy ilyen friss ügyben a hatóság hivatalos tájékoztatása előtt lehetsége. És hozzánk az eset kapcsán érintett hozzátartozók részéről az az információ jutott el, hogy a József Attila utcai gyilkosság áldozata egy bizonyos Sz. H. Andrea - közölték a saját tájékoásuk eredményét.
Többet egyelőre mi sem tudunk és azt gondolom, hogy kár is lenne a történtek kapcsán spekulációkba bocsátkozni. Első körben talán várjuk meg az ügyben nyomozó szerv közleményét. Annál is inkább, mert az aktuálisan futó pletykákban már több név is felmerült és talán nem szerencsés egy ilyen esemény kapcsán oktalanul riadalmat kelteni a hozzátartozókban - figyelmeztet a blog.
A bejegyzés alatt az egyik hozzászóló is azt állítja, hogy beszélt azóta az állítólagos áldozattal.
A Blikknek nyilatkozott az állítólagos áldozat, de már elmúlt
„Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy az előtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek, majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy a rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem. Nem tudom, ki és hogyan hozta össze, hogy az irodám előtti esettel engem összekevertek, de nagyapám mondása jutott az eszembe: akinek éltében a halálhírét keltik, sokáig fog élni” – nyilatkozta a Blikknek dr. Szénászki Tünde a Kékvillogó szerint. A bulvárlap valóban közölt egy nyilatkozatot, de nem tisztázott okok miatt azt levették.
2. frissítés: 21 éves férfit keres a rendőrség
A gyilkosság gyanúsítottját, Kocsárdi Dávid Mátét eltűnt személyként keresi a rendőrség.
Zoom
Fotó: police.hu
Olvasónk úgy tudja, hogy az illető a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft-nél dolgozott. Mivel kábítószeres életmódja miatt gyakorta nem jelent meg a munkahelyén, így munkáltatója megszüntette munkaviszonyát. A döntést közvetlen felettese közölte vele, a későbbi áldozat, H. Sz. Andrea.