Ennyire nyíltan, a kötelező ánusztisztogatás mértékét is messze felülmúlóan az általunk régóta cégéres hazudozóként, cionista Izrael-bérencként, az MSZP-SZDSZ tényleges szövetségeseként nyilvántartott Viktor talán még sosem tárulkozott ki. Kell ennél egyértelműbb comingout, Fidesz-birkák? Azt is mondhatnánk, a tetves kurvaédesanyádat áruld, ne a hazát, Orbán, de mi ilyet természetesen nem mondunk. A magyar népet és Wittnert is alázó duó legújabb akciófilmje. Sajnos nem valóságshow, valóság.

Egy meghitt zsinagógai pillanat a sok közül
Prológus
Orbán Viktor az évente magyar adóforintok milliárdjait ellopó, költségvetési pénzből busásan élősködő Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége két vezetőjének, a magyarellenes uszítóként hírhedt Feldmájer Péter elnöknek, Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgatónak, volt munkásőrnek - a Zsidesz ezzel 1956 örökségét is szembeköpi - és háborús bűnösnek, cégéres antimagyar és kereszténygyűlölő pedofilnak, valamint Köves Slomónak, a szélsőséges, szintén a nyakunkon élősködő Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijának írt levelet a zsidó újév alkalmából (Alaphír alább). A kaftános kompánia a magyar kisemberektől a rezsim által ellopott és kisajtolt összegek üzemszerű pumpolása és sikkasztása mellett nem csupán magyargyűlölő kampányt folytat hosszú évek óta, de aktívan ügyködik a magyarság szólásszabadságát korlátozó cionista szájkosártörvény elfogadtatásán is. (a Mazsihisz csupán alaptámogatásként évi közel félmilliárdot vesz ki a zsebünkből, miközben a negyvenszer annyi hívővel bíró evangélikusok is csupán ennyit kapnak. Erre jön még Zoltaiék bukszájába a soha véget nem érő, állandóan újabb formában testet öltő "kárpótlási" biznisz, az oktatásban és a médiában a holokauszthazugság terjesztésére fordított milliárdok, a számolatlan, nekünk több százmillába fájó hollókosztdzsembori extra ÁVH-s erősítéssel, fegyveres magánhadseregük fenntartása, a privatizáció örvén állami és önkormányzati vagyonunk fillérekért héber kézre játszása, a "tolerancia-" vagyis gyűlöletkampányok, a "kulturális" fesztiválok ezernyi óriásplakáttal és hatalmas büdzsével, az imre kertesz-féle és hasonszőrű bibsi szennyirodalom állami támogatása, és még sok tucat "kreatív" projekt, amelynek mind egy a vége: a mi kontónkra mulat a galiciáner banda).
S persze, "Vezénylő Tábornokunktól" nem maradt el El Qró sem, nála ez olyan, mint a levegővétel. Természetes a két cionista politikustól, hogy nem emlékeznek meg mondjuk az ómagyar ünnepekről, de ha már idegenek jeles napjainál és multikultinál tartunk, felettébb érdekes, hogy nem foglalkoznak a hazánkban is pár ezer fővel jelenlévő mohamedánok Ramadánjával, vagy a több tízezer kínai holdújévével sem. Utóbbi önmagában nem zavar minket, hiszen Magyarországon csak magyar ünnepeket szabadna politikusoknak ünnepelnie, az azonban újfent a zsidó faji diktatúra és gyarmat árulkodó jele, hogy a bibsik előtt évente vagy tucatszor nagy fordulatszámú megalázkodó rituálét mutatnak be a parlamenti paraziták, Maszoptól a Zsideszig. És nem csak a bűzölgő Mazsihisz, hanem az aktívan népirtó izraeli rezsim előtt is. Amelynek vezetői nagy ívben szarnak, vagy éppen bombát dobatnak a 25%-nyi őshonos palesztinra és ünnepeire.
(Az egyik izraeli fajüldöző és népirtó pártot, a Likudot korábban testvérpártjának nevező - a szerk.) Orbán Viktor a zsidó újév alkalmából levélben köszöntötte a zsidó hitközségek (korrupt, tolvaj, a magyarok gumigolyóval lövetését helyeslő - a szerk) vezetőit; a hagyomány, a hit és a család azok az értékek, amelyek összekötnek minket (Mármint őket: Viktort és imádatának tárgyait - a szerk.) - írta (hazudta - a szerk.) levelében a Fidesz elnöke (a nemzsidókat nemembereknek tekintő vérrasszista tetűhintásoknak - a szerk.).
Zoltai záróizmában Vitya
A (z álellenzéki, lényeges ügyekben rendszeresen a kormánypártokkal szavazó, Amerikának és Izraelnek a meleg ürülékig felnyaló -  szerk.) Fidesz vezetője szerint az említett értékek azok, amelyek erősítik a nemzetet, és utat mutatnak a mindennapokban, vallástól függetlenül. (Ez természetesen hazugság, hiszen a zsidók a nemzsidókat máig változatlan vallási irataikban és dogmáikban alantas, következmények nélkül kihasználható és kihasználandó, meg is ölhető állatoknak tekintik, Krisztust pedig kurafinak, aki ürülékben fő a pokolban - a szerk.)
Ezek az értékek azok, amelyek segítenek nekünk számot vetni az elmúlt évvel és derűlátóan tervezni a következőt - fogalmazott (a mind arcátlanabbul, mind SZDSZ-esebben és nyíltabban Izrael-párti - a szerk.) Orbán Viktor, amikor boldog, békés és sikeres új esztendőt kívánt (a rothadt, a magyarságot iparszerű módszerekkel mocskoló és meglopó - a szerk.) hitközségek vezetőinek.
Hazánk felvásárlása "gyümölcsöző együttműködés" Orbánnak
A Fidesz elnöke (a magyar belügyekbe számtalan alkalommal pofátlanul beavatkozó, hazudozó, uszító, a diplomácia alapjait semmibe vevő, hazánkat és nemzetünket piszkoló, az Izrael által immár nyíltan kimondott felvásárlós gyarmatosításban vezető szerepet játszó - a szerk.) Aliza Bin-Noun izraeli nagykövetnek (aki már jó barátnője, együtt mocskolták a nyáron a magyar radikális jobboldalt - a szerk.) is levelet írt, amelyben kiemelte: nagy érdeklődéssel követi az izraeli és a közel-keleti politikát. Orbán Viktor közölte (tehát nem is tagadta - a szerk.), örömmel dolgozott együtt a nagykövettel és reméli, hogy a gyümölcsöző(!) együttműködés az új évben is folytatódni fog. (Qró Ferinek minek az Szadesz, ha a Zsidesz ugyancsak a legkészségesebben segíti hazánk lerablását? A színjáték kedvéért, Fidesz-agymosottak. Hogy Viktorra szavazzatok és semmi se  változzon. Most őszintén, idióták, legalább magatokban, a klotyón erőlködve valljátok be, hogy nem tudnátok eldönteni, melyik Csótány és melyik hamis prófétátok nyilatkozata, ha a neveiket kivennénk a szövegből - a szerk.)
Qrcsány szerint a vérszívó egyforma áldozatával
Gyurcsány Ferenc (köztörvényes, választási csaló, tömegbe és templomba lövető, hazudó reggel, éjjel, meg este - a szerk.) kormányfő hétfőn ugyancsak levélben köszöntötte azokat (a magyarellenes gyűlöletzsákokat . a szerk.) akik megülik ezt az ünnepet. A  (tolvaj - a szerk.) miniszterelnök (méretes közhelyfaszsága - a szerk.) szerint a zsidó újév alkalma is rámutat arra, hogy bár különféleképpen számoljuk az időt, másféle szokásokat követünk, eltérő hagyományokat ápolunk, eredendően mégis egyformák vagyunk. (A zsidók és szent Talmudjuk szerint viszont a nemzsidók alsóbbrendűek - a szerk.)
A Gergely naptár szerint szeptember 30-án (a gyakorlatban már 29-én este) köszönt be a zsidó (tetűhintás - a szerk.) újév. A Rós Hasáná kifejezés szó eszerint azt jelenti: az év feje. (Kit az ördögöt érdekel? Jó, őt igen - a szerk.)
Zárszó
Láthatjuk, legalábbis bizonyos IQ és nemzeti érzület együttes és egymást erősítő, magas szintű kombinációja esetén, hogy a lényeg illetően a Maszop-Szadesz-Magyarországi Dávidcsillag Fórum illetve a Zsidesz (plusz szatelitje, az operett kereszténydemokraták) NEM egyik kutya, másik eb, hanem egyik patkány, másik  patkány.
A redvás zsidótalpak nyalástechnikájában, hazánk elárulásában, kiszolgáltatásában és kiárusításában teljesen azonos a Qrmány és látszatellenzéke. Orbán (a vékonybeléig bolsiszarból gyúrt Gyurcsótánytól ez magától értetődik) ráadásként arra is képes, hogy az 1956-ban a szovjet megszállók oldalán harcoló, zsidófajvédő Zoltainak gratulájlon, arcul csapva a magyar népet, közte képviselőtársát, Wittner Máriát, és a Fidesz (állítólagos) értékeit is. Minderre tényleg azt felelhetnénk, kurv'anyádat áruld, ne a hazát, Viktor, de mi ilyet természetesen nem mondunk.
(Kuruc.info - Fidesz, Mazsihisz, Szent Korona Rádió nyomán)