Alább szegény Pista bácsi a Jobbik sikerén való elkeseredésében írt felhívása. Már címében is helyesírási hiba van (felkiáltójel hiánya); megmondtuk, hogy írni sem tud már a vén III/III-as. Fölösleges minden kommentár.
Szavazzunk a Fidesz–KDNP-re
A MIÉP a már ismertetett okok miatt nem vesz részt ezen az úgynevezett európai választáson. Nem adhatjuk hozzájárulásunkat egy olyan unió parlamentjének a megválasztásához, amelynek nincs alkotmánya és amelynek alkotmánypótlékát, a Lisszaboni Szerződést a magyar Országgyűlés olvasatlanul írta alá. Ennél nagyobb arculcsapása a felelősségteljes döntésnek, az Országgyűlés lényegének még talán soha nem volt. Ez a szavazás tehát másról szól, és másról is kell szólnia. Ennek a szavazásnak a szociálliberális oldal állításával szemben csak belpolitikai jelentősége van. Ki tudja-e ütni a magyarság a nemzetrontó milliárdosokat és pereputtyukat, az off-shoros céges banditákat, a nemzetrontókat, az állandóan hazudozókat, vámszedőket és ingyenélőket, a nemzetellenes gazembereket, akik ebben az utolsó hét évben lelepleződtek, de csaló trükkökkel kormányon tudtak maradni mindmáig, a kiárusítókat és az idegen érdekek kiszolgálóit olyan nagy ütéssel, amelytől végleg szétesnek.
Most ezt a kiütést csak a Fidesz képes végrehajtani. Közel is áll hozzá, de a mi magyar, gyökeres változásokat akaró, nemzetéhez feltétlenül hűséges táborunk részvétele és szavazata is kell hozzá. Álljunk be a győztesek seregébe, hogy magunkénak is érezhessük a győzelmet. Nekünk, az elhallgatottaknak szükségünk van erre a sikerélményre. Orbán Viktor a Magyar Rádió Vasárnapi Újságjában visszavonhatatlan, félreérthetetlen elkötelezettséget vállalt, amely egyezik a mi szándékainkkal is, amelyekkel majd elindulunk a következő országgyűlési választáson. Kiállt az elszámoltatás és a felelősségre vonás mellett, és megígérte a magyar vállalkozások, a kis- és középbirtokok eddigi hátrányainak jóvátételét, a magyar élet, munka, család, nemzeti érdek pályára állítását. Ez már nem a „kormányváltásnál kicsit több, rendszerváltásnál kicsit kevesebb” kétértelműsége volt. Ez, akár akarjuk, akár nem, rendszerváltás. Ami természetes is, mert a liberális piacgazdaság összeomlott, és lassú, de határozott fejlődés során át kell adnia a helyét a szociális piacgazdaságnak, a harmadik útnak, amit mi hirdetünk fennállásunk óta. A gyökeres változások iránt elkötelezett magyar választóra, ha nem figyel oda, veszély is leselkedik. A hagyományos magyar balekság veszélye. Áldozatául eshet az egész bankárbanda és balliberális tábor ravasz cselvetésének, amellyel a MIÉP egyes eszméit gátlástalanul átvevő, magát nemzetinek és radikálisnak feltüntető, de valójában az orosz zsidó, volt KGB-s Zsirinovszkij és hazai társtettesei által pénzelt Jobbik vermébe esik bele. A Jobbik ma egy mesterségesen felfújt, minden ízében hazug, üres párt, amelyet a MIÉP kiküszöbölésére és a nemzeti oldal megosztására, a győzelmi arány csökkentésére találtak ki titkosszolgálati műhelyekben. Vét önmaga, magyarsága, jövője ellen, aki a Jobbikra szavaz. Éljünk állampolgári jogunkkal és kötelességünkkel, szavazzunk a Fideszre, hogy részesei legyünk egy sikernek, és segítsünk megoldani sorskérdéseinket.
Csurka István