Megcsinálták!
Az adatok teljes feldolgozottsága után bátran kijelenhetjük, a Jobbik lett a harmadik erő Magyarországon. Több mint 427 ezren szavaztak rájuk, az SZDSZ pedig kevesebb, mint 63 ezer szavazatot kapott. A maga 14,77 százalékos eredményével a Jobbik csak alig marad le a kormánypártként és köztörvényes tolvajalakulatként milliárdokból kampányoló MSZP mögött. A szocionisták 17,37 százalékot értek el országos szinten, Kelet-Magyarországon pedig sok megyében a harmadik helyre szorultak - az új erő lenyomta őket. Az MDF éppen átlépte a határt, Bajusz Lajos így az EP-be megy. Elsöprő nemzeti radikális siker, nincs elveszett szavazat!
A Zsidesz, ahogy az várható volt, elsöprő fölénnyel (56,37%) nyerte meg az idei EP-választást, Orbán Viktor mohósága is kielégíttetett, megszerezték a szavazatok több mint felét. A zsidópárt (2,16%) nem jutott be, még a Lehet Más a Politika (2,6%) is megelőzte - azaz az SZDSZ a hatodik (sic!) erő. Reméljük, büszkék rá. Apropó, Horn Gábor a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta a választások előtt: "Ha nem kellünk, abba kell hagyni!" Az ígéret szép szó, ha betartják... Betartják?

Gábor! Most nem Fletónak, nektek mondták a szavazók: húzzatok a pics@ba! Ezt mondták! Valljuk be... (2,16%)
Kíváncsian várjuk, hogy milyen hatással lesz ez majd a belpolitikára, leváltják-e idő előtt Libajnaiék tolvajbandáját Viktorék, vagy várnak vele jövő tavaszig. Mi úgy hisszük ez utóbbi fog megvalósulni, amiből kifolyólag vélhetően több magyar embernek nyílik majd ki a szeme. A Jobbik kitűnő szereplése megerősítheti a tábort és hitet adhat sok bizonytalan magyarnak: van egy erő, aki őket képviseli, nem kell félni tőlük. Nincs többé elveszett szavazat! A Jobbikkal szemben felmutatott démonizálás, amit a sajtóorgánumok túlnyomó többsége követett és vélhetően követni fog, veszíthet az erejéből. A magyar emberek mától fogva biztosan tudhatják, van egy párt, amelyik őket képviseli. Szerkesztőségünk gratulál Morvai Krisztinának és Vona Gábornak valamint az összes jobbikosnak és szimpatizánsnak, és megköszöni minden magyarnak, aki bármilyen módon hozzájárult a nemzeti radikalizmus sikeréhez. Szép volt fiúk, szebb jövőt!
VÉGEREDMÉNY:
1 FIDESZ-KDNP 1 628 570 szavazat, 56,37%
2 SZDSZ 62 344 szavazat  2,16%
3 MCF ROMA Ö. 13 440 szavazat 0,47%
4 MUNKÁSPÁRT 27 818 szavazat, 0,96%
5 MSZP 501 967 szavazat, 17,37%
6 JOBBIK 426 746 szavazat, 14,77%
7 LMP-HP 75 066 szavazat, 2,60%
8 MDF 153 172 szavazat, 5,30%
Ön is megnézheti az eredményeket, megyékre, kerületekre lebontva az alábbi linken:
A fenti linken böngészve az már világosan látszik, hogy Kelet-Magyarországon a Jobbik már a második erő. A Jobbik megverte az MSZP-t többek között Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Jól látszik, hogy a súlyosan cigányfertőzött településen az emberek rettegnek. A parlamenti pártok szerint nem létezik cigánybűnözés, így nem meglepő, hogy a helybélieknek egyedül a Jobbik jelenti a reményt, aki nyíltan beszél a problémáról és kemény fellépést, csendőrséget és közbiztonságot ígér. A másik intő jel: a Jobbik ott verte meg az MSZP-t, ahol a szocik korábban nagyon erősek voltak - tehát minden bizonnyal nagyon sok kiábrándult szocialista szavazó voksolt az új erőre. Tehát Orbán Viktor hazudott, amikor azt mondta, hogy a Jobbik a jobboldalt gyengíti: ezek az emberek valójában SOHA nem szavaznának Orbánra, de a Jobbikra igen, így az ő szavazataik végül az ún. jobboldalra kerülnek ezáltal.

Morvai Krisztina leadja szavazatát
21.35: Az erősen cigányfertőzött Tiszavasváriban, Rakamazon, és Tiszalökön is elsöprő sikert ért el a Jobbik, az MSZP és a Fidesz előtt végzett az első helyen. Vác 27-es számú választókörzetében a Jobbik a második erő. Ózdon szintén a második, itt alig maradt el a milliárdokból kampányoló Zsidesztől. Ózdi eredmények: Fidesz: 36,5%, Jobbik: 31,6%, Mszp: 22,4%. Jásziványban szintén a második helyen végzett a Jobbik, eredmények innen: Fidesz:41.46%, JOBBIK:30.89%, Mszp:21.95%.  Sülysáp:  Jobbik:17.32%-kal a második helyezett. Szarvasról írta bajtársunk, hogy 35-40 százalék körül van a Jobbik, második helyen. A megyében az eddigi adatok szerint 10% körül van a legrosszabb eredmény. A Jobbik Pilisen 10-ből 7 körzetben megverte az MSZP-t, 2-ben döntetlennel zárult, míg egyben az MSZP ment 10 szavazattal. Mintegy 420 szavazattal a Jobbik lett a második erő, első helyen a FIDESZ áll. Mint az látható, vidéken a Jobbik a második erő, Szabolcs és Nógrád megyékben taroltak a radikálisok. Debrecenben is több helyen a Fideszt a Jobbik követi. (Kuruc.info)
21.25: A megalázó vereség ellenére a szocialistáknál nincs napirenden az előrehozott választás. Kiss Péter úgy fogalmazott, az ország érdeke, hogy a válságkezelő intézkedéseket végigvigyék. Na, szükséges-e ezt lefordítanom magyarra? Annyit tesz, hogy: nem adjuk a kormányrudat, amíg erővel ki nem veszik a kezünkből, muszáj még rabolnunk, mert vélhetően évtizedekig nem jutunk majd kormányra. Kell a pénz a szűkösebb időkre. Így kell értelmezni egy cionbolsevik szavait. (Geyer)
21.25:  A Kuruc.info úgy értesült, hogy Hajdúnánáson 18%-ot szerzett a Jobbik, 1 szavazókerületet kivéve mindegyikben megelőzte az MSZP-t! Történelmet írunk?
21.20: A szavazatok viszonylag nagy, hetvenszázalékos feldolgozottságánál a Fidesznél úgy számolnak, hogy az MDF pár tizedszázalékkal öt százalék felett áll. Ha Bokros Lajos bejut, akkor az egy MDF-es mandátum mellett a Fidesznek 14, az MSZP-nek 4, a Jobbiknak három képviselője lesz. Azaz a bajszos terminátor elvisz egy Zsideszes mandátumot. Cionisták egymás közt.

Eldőlt! NINCS 200 001 drogos, pedofil köcsög!
21.05: A Fideszben a szavazatok feldolgozottságának nagyjából a felénél állítólag azzal számolnak, hogy 15 képviselőjük lesz, négy MSZP-s jut az EP-be és hárman a Jobbiktól. Az MDF a bejutás határán van, ha lesz mandátumuk, akkor vagy a Fidesztől vagy az MSZP-től vesznek el egy mandátumot - írja a cionistákkal jó kapcsolatokat ápoló Zsindex. Amennyiben ez igaz, akkor túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Jobbik második erővé lépett elő, hisz a milliárdos vagyonból - amit nem mellesleg tőlünk loptak el - kampányoló MSZP csak eggyel több mandátumra esélyes.
21.00: A vörös Komlón 11,2%, Magyarszéken 13,5% a Jobbik - írta meg nekünk egy bennfentes olvasónk. Bizakodunk!
21.00: A szavazókörök fele már leadta a jegyzőkönyveket.
20.20: Undorító! Nincs jobb szó arra, amit a Zsidesz művel. Schöpflin György fideszes EP-képviselő azt mondta, ha kiesik az SZDSZ az EP-ből, neki hiányozni fog Szent-Iványi István (az SZDSZ listavezetője). Azt ugye tudtuk, hogy a Zsidesznek és az SZDSZ-nek közösek a gyökerei, de akkor a magát nemzetiszínűnek lefestő párt miért nem tud örülni a saját eredményeinek, miért kell még most is a Jobbikba rúgnia? Schöpflin György ugyanis kijelentette: semmilyen együttműködést nem tud elképzelni a Jobbikkal. Igen, így védi a magyar érdekeket a Zsidesz.
20.10: "Az alacsony részvételi arány annak is köszönhető, hogy a pártok az európai parlamenti kampányban nem beszéltek a választások lényegéről, az Európai Unióról" - mondta a saját agyméretét már a vezetéknevével is eláruló Herényi Károly.  Az MDF kivételével - tette hozzá. Na persze... Az Unióból érkező pénzek lenyúlása és a brancsbeli képviselők közötti szétosztása talán nem uniós téma. 
19.50: Orbán Viktor nem tudja leplezni kapzsi szándékát, kijelentette, a szavazatok több mint felét szeretné megszerezni. Mindezt azért, hogy új európai rekordot állítson fel. Igazán komolyan veszi a választást...
19.40: A pártok megkezdték sajtótájékoztatóikat. A szocionisták boszorkánykülsejű jelöltje, Göncz Kinga szerint az alacsony részvétel oka az, hogy belpolitikai sárdobálássá alakult a kampány és nem arról szólt, hogy a képviselőknek mi lesz a feladatuk az EP-ben. Nos, meglepő lenne, ha Kinga Gönczová önkritikát gyakorolt volna, beismerve, hogy kormányzásuk is oka lehet annak, hogy az emberek kiábrándultak a politikából. Egyébként a helyében én hallgatnék, hisz magasabb részvétel esetén könnyen lehet, hogy gyengébb eredményt értek volna el a komcsik. A zsidópárt Hornja, a Gábor elkeseredett, hogy, idézem: "olyan országban kell élnünk, ahol a neonácik 10%-kot érhetnek el a választáson". Bár lehet, hogy nem idéztem pontosan, mindenesetre a lényege ez volt a szavainak. Elkeseredése érthető, és mi szívből örülünk annak, hogy Horn Gábor nem vidám.  A jelek szerint a szélsőliberális zsidópárt nem szerzett egy mandátumot sem. Horn hozzátette: az eredményeknek még belpolitikai tétje is lehet. Nos, mi nem bánnánk. Balczó Zoltán szerint a párt bizakodó, a hangulat nyugodt, várják az eredményeket.
19.30: A Szonda Ipsos szerint a Jobbiknak két helyet sikerült megszereznie, míg a Zsideszes háttérrel működő Századvég szerint csak egy mandátumhoz jutottak Vonáék. Jó hír, hogy egyik közvélemény-kutató cég szerint sem jut be az SZDSZ.
Szonda: Fidesz: Fidesz 16, MSZP 4, Jobbik 2 mandátum
Századvég: Fidesz 17, az MSZP 4, a Jobbik 1 mandátum
 
Korábban írtuk: Ma 6-19 óráig lehetett szavazni. A legutóbbi, 18:30-as összesítés szerint addig a választásra jogosultak 34.9%-a választott. A mai nap erősebben indult, de vélhetően az idő rosszra fordulása nagy szerepet játszik a gyengülésben. Ide kattintva megyénkénti bontásban is megtekinthetőek az adatok.
A mai részvételi adatok:
7.00: 1,07%
9.00: 6,03%
11.00: 13,77%
13.00: 19,40%
15.00: 24,09%
17.00: 30,25%
18.30: 34,9%
Teljes részvétel:
Viszonyítás az 5 évvel korábbihoz
Az összesítések közel fél órás feldolgozás után kerülnek fel ugyanolyan időpontokban, mint a legutóbbi, 2004-es EP-választáskor, így ahhoz lehet viszonyítani. Az SZDSZ bázisának számító Budapesten alacsonyabb a részvétel, mint legutóbb, Kelet-Magyarországon (a Jobbik bázisa) viszont nőtt a korábbi választáshoz képest.
7.00: 0,90%
9.00: 5,45%
11.00: 13,75%
13.00: 19,90%
15.00: 25,50%
17.00: 32,25%
18.30: 36,89%
Teljes részvétel: 38,50%
(Kuruc.info)