Jó eséllyel jelentős nyereséget könyvelhet el idén a 2,65 milliárd forintos összköltségvetésű Sziget-fesztivál, így a tavalyi 100 millió forintos nyereséget is túlszárnyalhatják; ebben az évben több külföldi jött a rendezvényre, míg a magyarok száma nem változott az előző évi adatokhoz képest - mondta Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője. Gyakorlatilag tehát ezeknek a zsidóknak a zsebébe mennek a mi adóforintjaink - a zsidók, buzik, drogosok fesztiválját ugyanis keményen támogatja a "magyar állam" is. majd mellüket döngetik a nyereségről, miközben tény: Demszky és a magyarellenes, homokospárti, pedofilista, drogterjesztő rezsim, no és pár, szintén közpénznyelő kaftános multi támogatása nélkül rég bedől a Zsiget.
A gazdasági világválság ellenére nem csökkent a Sziget látogatottsága, sőt, az utolsó napi adatoktól függően akár megdőlhet a tavalyi 385 ezres nézőcsúcs is - hangoztatta. A szervezők adatai szerint szombaton 69 ezren látogattak ki a drogszigetre
Gerendai Károly kitért arra is, hogy idén jó volt a viszony a környező (korrupt) önkormányzatokkal. A hangerőt folyamatosan mérték, s eddig nem érkezett hivatalos panasz hangoskodás miatt.
(InfoRádió - MTI nyomán)