Ezúton szeretnénk minden kedves érdeklődőnek a figyelmét néhány apróságra felhívni a Népszabadságban közölt cikkel kapcsolatosan.
Ahogy azt az interjú során Nagy Józsefnek is elmondtam, felettébb furcsának tartom, hogy egy kézilabda csapat kapcsán kizárólag olyan kérdések merülnek fel, hogy mi módon lehet- vagy lehetne összefüggésbe hozni a csapatunkat bármilyen politikai párttal vagy szervzettel...
Sem a játékosainkkal, sem a csapat edzőjével, sem pedig a bajnokságban való szereplésünkkel kapcsolatban nem merült fel egyetlen kérdés sem az egy órán keresztül tartó interjú alatt! Pedig nagyon fontosnak tartjuk elmondani, hogy egy kiváló csapatot sikerült verbuválni, és a vezető edzőnk Varga Márta személye garanciát jelent számunkra, hogy a csapatunk hozni fogja az elvárt eredményeket!
Ezúton szeretném minden kedves érdeklődőnek felhívni a szíves figyelmét, hogy NEM áll a csapatunk mögött egyetlen politikai párt és szervezet sem! Nem kértünk, és nem kaptunk egyetlen politikai párttól sem semmilyen anyagi támogatást! A csapatunk mezének színe piros alapon fehér csíkok a váll magasságában, valamint a második mezgarnitúrája a csapatnak fekete alapon fehér csíkok.
 
Amennyiben a fent látható szerelések bármelyike bárkiben félelmet kelt, az rendkívül sajnálatos számunkra! Szomorú volna abba belegondolni, hogy milyen félelemben élhettek akkor az alábbi csapatok ellenfelei, akik hasonló színösszeállítást használnak. (Arsenal, Manchester, Juventus, Bayern München, Liverpool, ....)
Furcsálltam a cikk kapcsán azt is, hogy valamilyen oknál fogva, még véletlenül sem került említés a cikkben arról, hogy a csapatunk a hétvégén a Kiskunhalas kézilabdacsapatát fogadta és sikeresen legyőztük őket 23-17-re.
Beszélgetésünk alkalmával elhangzott az is, hogy természetesen nagyon számítunk a nálunk játszó 3 ukrán lány szereplésére a jövőben is! Eszünk ágában nincs őket elküldeni, vagy bármilyen módon megválni tőlük! Nagyon szeretjük őket és számítunk a játékukra, még nagyon sokáig, ha ők is így akarják! (De ugyebár ezek az információk nehezen lettek volna összeegyeztethetőek azzal az eszmefuttatással, amit a cikk írója a nagyrabecsült olvasóközönségével tudatni kívánt!)
Önmagában nem is furcsállom, hogy a megbeszéltekkel ellentétben a Szerkesztő Úr nem küldte át végül a megjelenésre kerülő cikket jóváhagyásra. Úgy tűnik mindez nem volt annyira fontos, mint az, hogy a szavaimat olyan szövegkörnyezetbe helyezzék és olyan kontextusban mutassák be, hogy azt a látszatot kelthessék, miszerint a csapatunk és annak vezetősége elvakult, nacionalista, irredenta és miegymás!
Ha bármely olvasónk a honlapon (www.hunniakezilabda.hu), vagy bármely hivatalos vagy nem hivatalos közleményünkben utalásokat vél felfedezni a Jobbik, a Fidesz, az MSZP vagy az SZDSZ-szel való kapcsolatunkra, úgy azt kérem feltétlenül jelezze számunkra!
Úgy gondolom, hogy a teljesség igényéhez a fenti információk is úgyanúgy hozzátartoznak.
Ha bármilyen kérdés felmerülne a csapattal kapcsolatosan, akkor az info csiga hunniakezilabda.hu e-mail címen állunk szíves rendelkezésre!
Miltényi Zoltán, Hunnia KSK