Fajkasházy Tivadaj szennylapja, a Hócipő egyik alapítójának cége az elmúlt két évben hatmillió forintot kapott a BKV-tól imázsnövelésre, továbbá PR-cikkek megjelentetésére. A dokumentumok, valamint a viccújság érintett számainak vizsgálata után mindössze egy gyermek által is elkészíthető, összeollózott munkát találhatunk. Az esetek tovább erősítik: a BKV az elmúlt három évben a szocionista gazemberek és csicskáinak a pénztárává lett. A mi adónkból, ezt ne felejtsük el!
Így húz el a BKV, George Bush a négyes metrón hagyja el a Fehér Házat – BKV Maraton – ilyen és ehhez hasonló szellemességek olvashatók a Hócipő című szatirikus kétheti lap 2008. november 5-i számában a közlekedési társaságról szóló kétoldalas összeállításban. Az összeollózott fotókból és viccesnek szánt képaláírásokból álló munkára az idén márciusban bruttó hárommillió forintot fizetett ki a BKV Zrt. a Pont Ez Kft.-nek a Hócipőben megjelentetett „a BKV közéleti elfogadottságának javítására, a cég imázsát növelő PR-cikkek megjelentetésére” – derült ki a sajtónak kiszivárogtatott dokumentumokból.
A nemzetellenes judeobolsevik oldal mellett rendre kampányoló, a tőlük anyagi támogatást és kitüntetések sorát elfogadó Fajkasházy Tivadaj többségi tulajdonában álló Hócipő Kft. és a Pont Ez Kft. egyezsége alapján utóbbi cég csaknem 50 százalékos kedvezményt szerzett a lapnál a „PR-cikkek megjelentetése” tárgyában.
(MNO nyomán)