Ajánlószelvényével is támogassa a Jobbikot! Február 8-ától 12-éig minden magyar választópolgár megkapja állandó lakcímére a kopogtatócéduláját. Kérjük, hogy töltse ki, majd juttassa el nekünk - áll a Jobbik felhívásában.
A www.jobbik.hu/kopogtato weboldalon kiválaszthatja választókerületét, vagy ha nem tudja pontosan, hogy állandó lakcíme melyik választókerületbe tartozik, akkor egy kereső segítségével kiderítheti. Ha ez sikerült, akkor a megjelenő választókerületi oldalon megtekintheti az ott található leadóhelyeket listába rendezve és térképen bejelölve is. (Beszéljünk szüleinkkel, szomszédainkkal, barátainkkal, lehetőleg minél több cédulát gyűjtsünk össze, tegyünk együtt a sikerért! Szükség van rá, mert nagyon sok kopogtatót kell összegyűjtenie a Jobbiknak, a Fidesz pedig letarolja a kerületeket és így egyre nehezebb megszerezni a szükséges számú ajánlást... Ne gondolja, hogy áh, az enyém úgy sem számít... Sokszor nagyon kevesen múlik, vegye a fáradságot és vigye el munkába menet a leadóhelyre! A XI. kerületben pedig Budaházyról se feledkezzünk meg - bővebben itt - a szerk.)
 
 
A kitöltéshez szükséges személyi számot megtalálja a borítékban lévő választási értesítőn. A jelölő szervezet neve egyszerűen Jobbik, a helyi képviselőjelölt nevét a választókerületet bemutató oldalon szintén megtalálja.
Kérjük, gyűjtse össze környezetében és távolabbi ismerőseitől is! Köszönjük, ha támogatja közös célunkat: a radikális változás megvalósítását.
Az ajánlószelvényeket elküldheti postán országos központunkba is: Budapest, Villányi út 20/A 1113
Segítségét köszönjük!
Jobbik Magyarországért Mozgalom
(Barikád nyomán)