3-400 ember jelent meg a budapesti a Kammermayer Károly téren, az MSZP ünnepségén, jelentette az Index tudósítója (ez a végére még " tovább duzzadt" kb. száz fővel).
A rendezvényre busszal is érkeztek szervezett érdeklődők, járműveiket rendőri felvezetés kísérte végig a Károly körúton.


Bokros a begerjedt rajongóival

Bokros Lajos ünneplő tömegként üdvözölte az MDF rendezvényén megjelent 30-40 szimpatizánst és ugyanennyi újságírót. Beszédében a reformok fontosságáról szólt - olvasható ugyanott.
Az MSZP műsora Galkó Balázs tolmácsolásában a Nemzeti dallal kezdődött. Utána videóbejátszások jöttek szimpatizánsoktól. A vászonról üzenők szerint "a fejlődés és a gondoskodás pártja az MSZP", és a választás tétje, hogy "előre tör-e a szélsőjobb". Közben elvezették a szocionisták ellen tüntető magyarokat.
Horváth Csaba, a komcsik főpolgármester-jelöltje 1848 példájából a "multikulturalitást és az összefogást emelte ki". Nem szabad hagyni, hogy a szabad fejlődést korlátozni akarók és bakancsos szövetségeseik növeljék befolyásukat - mondta.

Kép: MN

Az MSZP miniszterelnöke "józan haladásról beszélt". Mesterházynak volt képe kijelenteni a szovjetek által ránk parancsolt tákolmányról: "az alkotmányt választotta az ország és nem a Szent Korona-tant".
(Index nyomán)