A Nagy Testvérnek vége
A Fidesz pártigazgatójának, Kubatov Gábornak „szenvedélyes igazságbeszéde” szerint a Nagy Testvér nemcsak mindent nyilvántart rólunk, hanem a választási csalást is sikerrel alkalmazták, mára pedig betanították erre a párt minden kampányszervezőjét szerte az országban. A Fidesz balatonszárszói maffiaülésén bűncselekményekre oktatták a fiatalokat, és készültek a Nagy Csalásra. Itt az idő! Vasárnap trükkök százaival próbálkozik majd az orwelli Fidesz, melynek zárt ülésén mellesleg a nyugdíjasokat egyszerűen így nevezte az álszent Kubatov: „nyuggerek”.
Ha mindezeket a törvénytelenséget a Jobbik követné el, az ügyészség bizonyosan kezdeményezné a párt feloszlatását, s a bűncselekményt támogató elnökség több éves börtönbüntetést kapna, ami normális esetben járna is a jogosulatlan adatkezelésre gyakorlatilag utasítást adó Fidesz-elnökségnek. Most azonban még házkutatást sem tartanak a Nagy Testvérnél, s ahogy Kubatov megúszta korábbi autólopási ügyeit is, úgy ma politikusbűnözőként is semmibe veheti a törvényeket.
A Zsindex ma megírta a Kuruc.info által közzétett felvételről: Kubatov Gábor 2009. szeptember elsején beszélt a fideszes fiatalok balatonszárszói nyári egyetemén a 2010-es kampány előkészületeiről és a pécsi időközi polgármester-választás tapasztalatairól. A Fidesz vezérkarából több vendég is részt vett a Polgári kormányzás 2.0 címet viselő rendezvényén. Ott volt Kövér László, Matolcsi György és Pokorni Zoltán is, az ifjúsági tagozat honlapján levő beszámoló szerint azonban a közönség Kubatov Gábor közvetlen stílusú előadását találta a legélvezetesebbnek. A pártigazgató a komoly téma ellenére folyamatosan viccekkel bombázta hallgatóságát, az előadás nagy részéről azonban az áll a rendezvényről készült összefoglalóban, hogy „ilyen-olyan okokból sajnos nem nagyon idézhető”.
A pökhendi Fidesz panelprolizásával már régen elriasztotta magától a lakótelepeken élőket, most a nyugdíjasok következnek. Kubatov az alábbi hangfelvételünk második felében lenéző, megvető módon „nyuggereknek” nevezi a nyugdíjasokat. A pártigazgató azt ecseteli, hogy nem jó csak úgy inváziószerűen kampányolni, sokkal jobb, ha tudják, ki milyen párttal szimpatizál, és csak a sajátjaikat mozgósítják. De ez a hangfelvétel kevésbé érdekes része.

Vona ma a Gyorskocsi utcábantartott sajtótájékoztatóta Nagy Testvér botrányáról
Választási csalás Fidesz-módra
Emlékszünk még a 2009. május 10-ei pécsi időközi polgármester-választásra? A videó érthetősége érdekében szemezgessünk egy picit a médiából! Időrendben.
„A szocialisták Pécsett a kampányban ugyanazt csinálják, mint amit tesznek és tettek az országgal, vagyis egészen egyszerűen csalnak és hazudnak - mondta Szijjártó Péter. (...) A fideszes politikus azt mondta: a csalásokról és hazugságokról az MSZP-nek "papírja, papírhegyei is vannak", hiszen a bíróság és a helyi választási bizottság is több jogerős döntésével kimondta, hogy a szocialisták megsértették a választási törvényt.” (Fidesz: az MSZP csal és hazudik, 2009. május 08., Stop)
„A polgármesteri székre Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, az MSZP jelöltje és Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje pályázik. A választás egyfordulós, az a jelölt győz, aki több érvényes szavazatot kap.” (Kevesen szavaztak a pécsi polgármester-választáson, 2009. május 10., Origo)
„A helyi választási bizottság egész délelőtt folyamatosan ülésezik majd, mert a grémiumhoz tíznél is több beadvány érkezett leszaggatott, átragasztott plakátok, valamint szórólapok terjesztése ügyében.” (Polgármestert választanak Pécsett, 2009. május 10., Index) – ez a kampánycsend idején volt.
S hogy mi hallható az alábbi hangfelvételen? Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, Orbán Viktor bizalmasa arról beszél hencegve, milyen ravaszok voltak a kampánycsend idején: „Volt olyan párt, aki összeszedte például Szili Katalin szórólapját, és beszórta a postaládákba vasárnap”. Kubatov persze óvatosan, vagy inkább cinikusan mesél, de egyértelmű, hogy kiről van szó, hiszen csak a Fidesz és az MSZP indult ekkor Pécsett. Tehát ha tegnap még valakinek kétsége lett volna, hogy felhasználná-e a Fidesz a törvénytelen adatbázisát bármilyen politikán kívüli célra (pl. munkahelyekről való kirúgásokhoz), most már látható, hogy a tevékeny törvénysértéstől sem riadnak vissza. Igen, megcsinálták. Sőt.
A Fidesz pártigazgatója (mobilszáma ide kattintva érhető el) aztán hozzáteszi az oktatáson, hogy a jövőben „ezekre a dolgokra kell törekedni”. Tehát újabb bűncselekményre készülnek: néhány beavatott emberük összeszedi például a jobbikos szórólapokat, majd vasárnap szétszórja. Aztán rátelefonálnak egy-két nem beavatott aktivistájukra és választópolgárra, akiknek a postaládájába szintén bedobták az anyagot, ők pedig feljelentést tesznek. A médiában pedig mindenütt lejön a hír, hogy a Jobbik törvényt, kampánycsendet sértett. „Áh, ez a párt sem tiszta, ugyanolyan mocskos, mint a többi párt” – gondolja magában a jobbikos szavazó, és inkább otthon marad a második fordulóban, amikor eldől a mandátum sorsa.
 
Mi készül itt most vasárnap? Milyen „trükköket” fog még bevetni a Fidesz? És milyen orwelli diktatúra lesz, ha kétharmaddal győznek?
Kuruc.info főhadiszállás
Kapcsolódó: