Bizonyító erejű felvétel jutott a HírTV birtokába a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadseregről és Budaházy György vezető szerepéről. A terrorszervezet tagjai három szocialista politikus házánál akartak bombát robbantani még 2009 áprilisában - írja a Magyar Nemzet Online.
A cikk szerint az akció előtt a merénylők egy érdi bevásárlóközpont parkolójában találkoztak. A rendőrségi felvételen az látható, hogy a Magyarok Nyilai szervezet tagjai átveszik a futball-labdába rejtett robbanóanyagot, és kocsijuk csomagtartójába teszik, majd a világos színű autóhoz mennek.
Az ügyészség szerint a parkoló járműben maga Budaházy György ült, aki a gyanú szerint a támadássorozat kitervelője volt. A rendőrség a merényletekre készülő férfiak közül négyet még aznap elfogott, a szervezet vezetőjének tartott Budaházyt azonban csak hónapokkal később vették őrizetbe.
Tanúvallomások szerint Budaházy György szervezte a csoport által elkövetett merényleteket, köztük az országgyűlési képviselők házai elleni Molotov-koktélos támadásokat, és ő verette meg Csintalan Sándor HírTV-s műsorvezetőt is. A hatóság terrorcselekményekkel, és emberölési kísérlettel vádolja Budaházyt – írja a lap.
(MNO - HírTV nyomán)