Lenhardt Balázs azonnali kérdésében a pedofilok áldozataira hívta fel a figyelmet. Kiemelte, hogy az egyik bíró szabadlábra helyezett brutális pedofilokat.
Hogyan védhetnék meg a szülők gyermekeiket? - tette fel a kérdést. Ismertette a Jobbik javaslatát, melynek értelmében az ilyen deviáns emberek kémiai úton történő kasztrálását tennék lehetővé.
A felszólalás szövege:
Tisztelt Ház!
A múlt héten ismertettem azt a borzalmas és döbbenetes esetet, amikor Borsod megyében az emberi mivoltukból régen kivetkőzött szülők a nagypapával kiegészülve a saját gyermekeik sérelmére éveken keresztül követtek el: a leggusztustalanabb módokon fajtalankodtak velük és kínozták őket. Van egy bíró, nevezetesen Czibrik Attila, jegyezzük meg a nevét, aki ezeket a pszichopata bűnözőket szabadlábra helyezte. Gondolják el, hogy ott, Rásonysápberencsen, Borsod megye közepében, ami amúgy is a cigánybűnözéstől súlyosan fertőzött, hogyan tudja bárki is jó szívvel a gyermekét kiengedni az udvarra játszani, ha ilyen közveszélyes elemek szaladgálhatnak szabadlábon.
Emlékszünk, pár év telt el Szögi Lajos szörnyű tragédiája óta, amikor Olaszliszkán egy feldühödött cigányhorda halálra verte és rugdosta. Sajnos a napokban is történnek ilyen esetek sorra, csak általában nem vezető hír a médiában, mivel az áldozatok magyarok. Nógrádbercelen volt egy szerencsétlen baleset, aminek a következményeképp egy vétlen autóst majdnem megint agyonvertek a cigányok. A Szabolcs megyei Ibrányban is történt egy halálos gázolás, ahol a távolsági busz vezetőjén akartak azonnal elégtételt venni csoportosan felfegyverkezve. Mintegy száz cigány jelent meg a helyszínen, és azonnal újra lincselni akartak. Úgy tűnik, az ő „kultúrájukban” ez jelent megoldást a konfliktushelyzetekre. Az Ibrányban intézkedő rendőr a következő szavakkal emlékezett meg a bevetésről: „Ha valaki bekamerázta volna ezeket az örökkévalóságnak tűnő, pokoli perceket, a felvétel többet mondana ezer szónál."
Szeretnék végre választ kapni, hogy mikor és milyen módon vetnek véget ennek a cigányterrornak, és védik meg az emberek közbiztonságát, mert sem két hét, sem hét hónap alatt nem érezzük, hogy rend lenne az országban!
Az igazságszolgáltatásunk sajnos nem elég hatékony, ezt látjuk az elhúzódó elszámoltatás menetéből is, ami május óta csak egy ígéret, de nem került rá sor a mai napig. A konkrét esetben kérem, hogy válaszoljon: ha már ilyen igazságszolgáltatásunk van, ahol átfogó, radikális reformokra lenne szükség, hogyan gondolják a többi gyermeket, aki ott lakik Rásonysápberencsen, és a környező települések gyermekeit megvédeni?
A Jobbik képviselőcsoportja, érzékelve a probléma súlyát, beadott egy törvényjavaslatot, amelyben a pedofil bűnelkövetők kémiai kasztrálását teszi kötelezővé, mert ez most már nem halogatható lépés. Ha akár egyetlen ilyen eset is történne, akkor is azonnal lépni kéne a törvényalkotónak. Sajnálatos módon rendszeresek Magyarországon a pedofil bűncselekmények, a családon belüli brutális erőszak, és nem látszik az államhatalom részéről a szándék sem az ellene való fellépésre.
(Kuruc.info - Barikád)