"A helyszíni szemle során azonban csak egy rozsdás kést találtak, a bejárathoz közel, egy oszlop tövében. Erről azonban valószínűsíthető, hogy már hónapok óta ott van" - írja a HVG. A Kuruc.infónak elküldték a képet a késről:

Korábban írtuk:
Hétfő délután egy kisebb társaság a szombati tragédia helyszínén, a West Balkánnál egy kést talált a sárban. Nagyjából 10-15 rendőr érkezett a helyszínre, a területet ismét lezárták.
Hétfő délután, kettő óra magasságában egy 4-5 fős társaság kést talált a szombati tragédia helyszínén, a West Balkán előtt. A Napi Ász szerint – a lap tudósítója ekkor éppen a helyszínen tartózkodott – a társaság néhány perc vacillálás után hívta a rendőrséget, akik azonban nem akarták komolyan venni a bejelentésüket. A szúróeszközt állítólag a szórakozóhely előtt, a régi Skálába felvezető lépcső mellett, egy betonmentes részen találták a sárban.
A rendőrség csupán másfél óra elteltével érkezett a helyszínre. „Nyomozók vizsgálják a talált tárgyat, a területet pedig egy szalaggal lezárták. A kést mi is láttuk, nagyjából 3-4 centis éle lehetett, és inkább egy bicskához hasonlított” – mondta a NapiászOnline egy munkatársa, aki azt is elárulta, hogy mindenképpen szerették volna megtudni a helyszínen tartózkodó rendőröktől, hogy hogyan kerülhetett oda a kés, ám a szolgálati emberek nem válaszoltak, és közölték, nem is fognak.
„A helyszínre nagyjából 15 rendőr érkezett, akik igazoltatták a kést megtaláló fiatalokat. Eközben valakinek az ügyvédje is megérkezett, de azt már nem tudták kideríteni, hogy miért tartózkodott a helyszínen. Itt arról is beszéltek, hogy szombat este, a szembe lévő gyorsétterem előtt is volt egy incidens, de erre nincs bizonyíték. Ezután már csak annyi történt, hogy a rendőrök kiosztották azt a néhány fiatalt, ne terjesszenek rémhíreket, mert nem történt késelés szombat éjszaka. A Nyugati téren egyre nagyobb a tömeg, de pár perce felszedték a szalagokat, és már csak 2-3 nyomozó van a helyszínen” – számolt be az eseményekről a lap munkatársa.
A Budapesti Rendőr-főkapitányságot is szerettük volna megkérdezni, szerintük mit találtak, de egyelőre még nem kaptunk választ. A hétfő délutáni sajtóhírek azonban még mindig azt mondják, nem történt késelés - írja a lap.
(Napi Ász Online)