Az LMP mai közleményével ismét bebizonyította, hogy a szélsőségesen liberális, a magyarok ellen uszító gyűlöletpolitika még mindig nem veszett ki a hazai politikából.
Az SZDSZ 2.0 a törvénytisztelő és védtelen magyar családok helyett az őket terror alatt tartó bűnözőket védi és - ahogy a múlt vasárnap a gyöngyöspatai látogatásuk során is tette - alattomos módon hergeli a magyarok ellen, régi SZDSZ-es módon "kioktatva" őket jogaikból.
A vidéken mérhetetlen támogatottságú, a kistelepülések problémáit hírből sem ismerő belvárosi rétegpárt képviselőinek azt javasoljuk, ne csak egyszer, néhány órára mozduljanak ki Budapest közigazgatási területéről, hanem költözzenek le a gyöngyöspatai cigánysor közepére néhány hétre. Akkor ők is be fogják látni, miért van szükség a Szebb Jövőért Polgárőrség munkájára, akik tegnap fatolvaj cigányokat juttattak a rendőrök kezére, bár utóbbiak csak kutyáik segítségével tudták megfékezni a falu lakosságát terrorizáló bűnözőket és családtagjaikat.
A Jobbik ismét határozottan leszögezi: azok mellett a hazafiak mellett áll, akik időt, pénzt, fáradságot nem kímélve - a törvények adta keretek között - az elesett emberek segítségére sietnek. Segítségünkre, támogatásunkra a rászorulók minden körülmények között számíthatnak.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője