Nincs olyan ember, aki börtönbe akarna menni - jelentette ki Stohl András színész-műsorvezető, aki ellen súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt indult eljárás egy tavalyi baleset miatt. Stohl ügyében csütörtökön várhatóan ítéletet hoz a bíróság.
Stohl felfüggesztett büntetésben bízik. A színész-műsorvezető a közlekedési balesete miatt indult büntetőper csütörtöki tárgyalása, a várható ítélethirdetés előtt egy nappal azt mondta az MTI-nek, mindent elfogad, és bocsánatot kér.
Stohl azt mondta, "nem kellett volna ezt a borzalmas hibát elkövetnem", majd hozzátette: ebben a helyzetben "oda kell állni, majd a bíró dönt, a döntését pedig el kell fogadni". A színész-műsorvezető tagadta azt a feltételezést, hogy mindent elrendezett maga körül arra az esetre, ha letöltendő börtönre ítélnék. Most is ugyanannyit és ugyanannyiért dolgozom, jelenleg is próbálok. Ugyanúgy élünk, semmiféle felhalmozásról nincs szó, hisz az ember örül, hogy él - sajnáltatta magát a kábítószerre milliókat költő libsi.
(MTI nyomán)