Amikor tegnap a balliberális médiumok szigorúan kétirányú, kölcsönösséget feltételező szavakkal jellemezték a Miskolcon történt verést, már gyanút fogtunk, és emiatt is (nehogy „lyukra fussunk”, azaz tévedjünk) a kivárás mellett döntöttünk.

Gyanúnk beigazolódott: a nem rajvédő miskolci helyi médium, a MiNap kendőzetlenül megírta az igazságot (igaz, a támadók származását ők sem írták meg – de közzétettek olyan képeket, amelyeken az egyértelműen látható): nem volt tömegverekedés. Egy embert vertek össze a cigányok, aki olyan rászístáfásísztá volt, hogy nem adta át a munkában megfáradt cigóknak a helyét.

Megint csak azt tudjuk mondani (patkányaink ember alatti „kultúrája” „színvonalának” minősítése mellett): a balliberális-rajvédő sajtó megint elégtelenre vizsgázott. Kölcsönös, legalábbis kiegyenlített erőviszonyokkal bíró tömegverekedésnek állítottak be egy olyan, szigorúan egyirányú verést, ahol olyan mértékű erőfölényben voltak a korcsok, hogy a megtámadottnak még csak esélye sem volt (lehetett volna) védekezni – annyira, de annyira tipikus. Balliberálisaink (sőt, sajnos, sok esetben még a fideszes, „nemzeti” média is – lásd pl. a Heti Válasz múltkori cikkét; kapcsolódó megjegyzésünk, további STOP-os, hírszerzős hivatkozásokkal, legeslegalul) mindig ezt csinálják, amikor szeretett cigányaik meggyilkolnak vagy „csak” összevernek, meglincselnek egy fehéret, „gádzsót”, nehogy véletlenül kiderüljön, ártatlan báránykáink voltak megint a támadók.

Először a MiNap korrekt cikke és képe (figyeljük meg a rendőrök által igazoltatott támadók bőr- és hajszínét – egyéb kérdés a származásukkal kapcsolatban?), majd a rajvédő, hitgyülis ATV-é, csak hogy lássuk, a rajvédő médiában hogy próbálják tisztára mosni a bűnöző, másokat terrorizáló, ilyen kicsiségek miatt is meglincselő, összeverő cigányokat. Igen: ez a „magyar”országi fősodratú média.

A MiNap cikke:
Verekedés a villamoson

Információink szerint verekedés tört ki a villamoson dél körül, a Városház tér közelében. Az esethez a rendőrséget is riasztották, amely több járművel vonult ki a helyszínre, és többeket igazoltatott a megállók környékén is.

Szemtanúk elmondása szerint a konfliktus úgynevezett "helyvitából" robbant ki: egy utast felszólítottak, hogy adja át a helyét, ő azonban nem volt erre hajlandó. Egyre durvább vita, szóváltás alakult ki, majd többen ütlegelni kezdték az ülésen helyet foglaló utast. A jármű vezetője értesítette a rendőrséget, akik több autóval érkeztek a helyszínre, és átmenetileg lezárták a városházi megálló környékét. Többeket igazoltattak a helyszínen, majd három embert elő is állítottak, az eset körülményeit vizsgálják.
Szepesi S.

A haj- és bőrszínt figyeljük meg! Egyéb kérdés?


Az ATV mocska:

Tömegverekedés tört ki egy miskolci villamoson
 
Tömegverekedés tört ki egy miskolci villamoson szerdán a déli órákban.
 
A rendőrség elsődleges információi szerint a tömegközlekedési járművön többen összetűzésbe keveredtek egymással, amely tettlegességig fajult. A villamos vezetője megállt és értesítette a rendőrséget, de több utas is hívta az ügyeletet - közölte Egyedné Novodonszki Éva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: a rendőrök több verekedőt előállítottak, kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.