Két cigányt keres a rendőrség (az ő megfogalmazásukban "kreol bőrűek" - a cigány ugyanis csak akkor cigány, ha áldozat, ha elkövető, akkor az esetek 99%-ában "fiatal" vagy "férfi", esetleg "nő"), akik megalapozottan gyanúsíthatók egy május 4-i bántalmazás elkövetésével. Egy taxist vertek meg baseballütővel, majd ki is rabolták.

Panczi József 22 éves, 160-170 cm magas, átlagos testalkatú, "kreol bőrű"

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya nyomozást indított felfegyverkezve, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
Május 4-én este 10 körül Nyársapát külterületén ismeretlen személyek baseballütővel bántalmazták az őket a szolnoki vasútállomásról fuvarozó taxisofőrt, majd ellopták értékeit. Az elkövetők ezután gyalogosan távoztak. A bűncselekmény elkövetésével a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsítható Panczi József és Paradicza Emil román állampolgárok.

Paradicza Emil 19 éves, 160-170 cm magas, átlagos testalkatú, "kreol bőrű"
Aki a fenti személyekkel, tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az munkaidőben hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztályát a 06-1-443-5120-as telefonszámot vagy jelentkezzen a Telefontanú 06-80-555-111-es vonalán!
(police.hu - Hírszerző nyomán)