Ma, Magyarországon nagyon sok olyan elkeseredett ember van, akik bizony a miniszterelnökök halálát kívánják – mondta Toroczkai László a rendkívül megyei közgyűlés utáni sajtótájékoztatóján.
A jobbikos közgyűlési képviselő Magyar Szigeten tett, a média által állítólag félreértelmezett kijelentése a megyeháza Csongrád termében is téma volt: Dobák Lászlóné fideszes politikus arra kérte képviselőtársát, vonja vissza kijelentését amit nem tett meg.
– Számos pert indítunk a szerkesztőségek ellen, amelyek átvették a Magyar Távirati Iroda információját. Érdekes, hogy az MTI helyesbítése ezzel az esettel kapcsolatban, már közel sem jelent meg olyan széles körben, mint az én kiragadott mondatom – jegyezte meg Toroczkai, aki nem érti, miért tart egy hónapja ez az egész, miért foglalkozik ezzel a Terrorelhárítási Központ, amelynek álláspontja szerint semmi más dolga nincs, mint hogy Q7-es Audikon száguldozzon.
Toroczkai arra is emlékeztetett, hogy Kövér László elhíresült „köteles" mondatai után is valamennyi helyreigazítási perét megnyerte. – Tisztában vagyok a büntető törvénykönyvvel, nincs félnivalóm, vállalom, amit mondtam – tette hozzá, majd azt is mondta, a politikusoknak inkább a devizahitelesek megsegítésén kellene dolgozniuk, s nem ezen az „ügyön".
(Délmagyar)