A mai napon a Kaposvári Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete főtitkárát – áll a Somogy Megyei Főügyészség közleményében –, és intézkedett előállításáról. A mai napon még gyanúsítotti kihallgatására is sor kerül. Úgy tűnik, nem értékelték eléggé, hogy Szima gusztustalannak nevezte 2006 szemkilövőinek portálunk általi közszemlére tételét (fideszbérencséggel vádolva meg bennünket), gyakorlatilag a rendőrterroristák oldalára állva - nem először.

Az állítólagos bűnügyben eddig négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként.  Az ügyről a Somogy Megyei Főügyészség későbbre ígért részletes tájékoztatást.
Mint ismert, a TMRSZ főtitkárát június elején állította elő, hallgatta ki és vette őrizetbe a nyomozó ügyészség, miután több órás házkutatást tartottak nála. Akkor részben hűtlen kezeléssel, részben sikkasztással gyanúsították meg Szima Juditot, akit a kaposvári bíróság nem helyezett előzetes letartóztatásba, hanem lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben.
(Sonline nyomán)