Adjon az Isten!
A Magyar Nemzeti Gárda tegnapi megmozdulásának célja nemzeti jelképünk, a turulmadár, nem pedig a Galériában kiállított "képek" védelme volt.
A kitűzött célunkat elértük, a turult mindkét helyen megvédtük!
A hegyvidéki turulszobor felállítása óta többször is támadások célpontjává vált, kezdve a lebontási kísérlettől az idegenszívű angol "performansz-művészen" át, aki egy levágott végtagot helyezett a szobor szájába, egészen a legutóbbi Noé Krisztina, Nyári Zsolt és Vajnai Attila wc papíros (garázdaságnak minősülő) tettéig. Mivel számunkra az a szobor sok emléket ad, így annak védelmére ott is jelen voltunk.
A híradásoktól eltérően a módosítás után mindenki azonnal a Várba indult.
Az index.hu által leírt "összejövetel" nem volt több, mint egy csali sajtótájékoztató (kb. 10-12 fővel), mivel a híradásokból is kitűnik, hogy a Galériába mentek utána, és ott folytatták a műsorukat.
A Magyar Nemzeti Gárda nevében köszönjük a nemzeti portáloknak a gyors reagálást (már amelyik megjelentette), és hálásan köszönjük a támogatást a megjelent barátainknak, nemzettestvéreinknek és bajtársainknak.
Külön köszönet azoknak a bajtársaknak, akik a helyszínmódosítás megjelenése után is a hegyvidéki turulnál maradtak, hogy az esetlegesen oda érkezőket a Vár felé irányítsák.
Hamarosan az oldalunkon (www.gardamozgalom.org) fogunk megjelentetni egy hosszabb írást a történtekről.
Szebb jövőt!
Magyar Nemzeti Gárda
Országos Sajtószolgálat
A HVG videója a liberális megmozdulásról: