Egyebek mellett arról, hogy ők ettől a kormánytól várják hazánk felvirágoztatását - derül ki a kezdeményezők facebookos felhívásából. Az aláírók között a Széles Gáboré mellett olyan további "hiteles" emberek neve szerepel, mint Bayer Zsolt vagy Bencsik András.

Talán illene korrigálni, hogy a zsidók teszik tönkre az országot - de ehhez már nincs bátorsága Széles bátyónak
A szervezők azt szeretnék, hogy "a világ, benne Európa és az Amerikai Egyesült Államok népei is megértsék, nem óhajtunk mást, csak békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élni". Nem az IMF és a fajtársak kezében lévő leminősítők, az EB és a többi zsidó, illetve zsidóbérenc bagázs indított tehát hadjáratot hazánk ellen a teljes behódolás kikényszerítéséért (mert nekik a 99%-os sem elég), nem ellenük kell tüntetni, az ő értésükre adni, hogy eddig, és ne tovább, mindössze arról van szó, hogy a világ, Európa és Amerika népei (!) nem értik, mit akarunk mi, ezért őket kell meggyőzni...
Aminek nagyjából annyi értelme van, mint a felhívást szintén aláíró Civil Összefogás Fóruma "Trianon-ellenes harcának" a nem létező pápai intézet segítségével.
(Kuruc.info)