A Mazsihisz vezetői a Martonyi János külügyminiszternek írt levelükben megelégedésüket fejezeték ki, hogy a magyar kormány – együttműködve az Európai Unió többi cionista tagállamával – támogatja az Irán elleni szankciókat, így az olajembargó bevezetését is.

Néhány példa a zsidók hatmillió-imádatára. Már Hitler előtt ennyi zsidó áldozatról fantáziáltak - és mily csodás véletlen: éppen ennyi lett a "holokauszt" áldozatainak száma, és annyi is maradt, hiába csökkentették 2,5 millióval az auschwitzi számot...
Levelükben ugyanakkor azt állítják, hogy Irán "az atomfegyverek megszerzése iránti lépéseivel el akarja pusztítani Izraelt, s az ott élő több mint 6 000 000 zsidó, muszlin és keresztény embert", és "ezzel nem csak a modern zsidó állam, hanem az egész emberiség létét fenyegeti" (az emberiség ugyanis köztudottan a zsidókból áll - a szerk.).

Tele van a világháló további példákkal az évtizedekkel a "holokauszt" előtt is minduntalan megjelenő bűvös hatmilliós számra
Kérik ezért, hogy a magyar diplomácia támogassa az Irán elleni további korlátozásokat, és egy olyan "fal" létrehozását, amely lehetetlenné teszi "az Iránt vezető csoport atomháborús terveinek megvalósítást".

Egyben diplomáciai botránynak minősíti, hogy az elmúlt év őszén a Jobbik meghívására hivatalos iráni delegáció érkezhetett Magyarországra, és azt fogadták a budapesti városházán is - olvasható a Mazsinisz honlapján.