A műsorvezető Facebook-oldalán jelentette be a hírt:
Kedves Barátaim!
Ma, július 6-án felbontotta a szerződésemet az Echo Tv, azt sem engedve, hogy a nézőktől elköszönjek, ezért itt köszönöm meg mindenkinek, hogy az elmúlt öt év során társam volt a rendszerváltás elkezdésében. Nem rajtunk múlt, hogy nem vittük végig az ügyet, de rajtunk múlik, hogy most ne hagyjuk abba.

Kubínyi Tamás az Álmos Király Akadémián - ezek az előadásai is szúrhatták a kiválasztottak szemét
Immáron harmadszor teljesedett be Horn Gyula átka, először 2007-ben telefonált a Híradóba: "Nem akarok több Kubinyit látni a tévében", és úgy lett. Másodszor a Duna Tv-ben fogtak rám fegyvert a Közügyeink c. műsor letiltása és az Agora felszámolása során, melyekben a Horn-félék és bűntársaik ügyeit is taglaltam. Itt még a családomat is megfenyegette az ügynök, akiről kiderült, hogy titokban óránként 50 ezer Ft+áfát fizetett neki a tv vezetése. A hangfelvétel, a lakcím, név és minden egyéb adat megadása ellenére a rendőrségnek nem sikerült azonosítani az elkövetőt és a bűncselekményt.
Harmadszor most az Ávósok c. film kommentált változatának a honlapomra kerülése váltott ki heves tiltakozást a Mazsihisz és holdudvara részéről. Itt tartunk, ezen a helyzeten fogunk közös erővel változtatni.
Az Ávósok - a zsidó dinasztia hatalma című betiltott dokumentumfilm ide kattintva tekinthető meg a Kuruc.infón. Ebben a cikkben található az alábbi levél szegény inzultált Schweitzer főrabbi korábbi akciójáról: