Cikkünk az őrizetbe vételtől tartalmazza az események kronológiáját. A frissítések egymás alatt következnek.
Több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával kapcsolatban - tudta meg az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban.
Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja közölte: "megvan a tettes". Bándy Edit a Facebook-on mindössze ennyi információt adott közre. Az MTI kereste Zsobrák Pétert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki a hajnali órákban nem erősítette meg az információt. Csak annyit közölt, hogy a rendőrség honlapján szerepelnek azok az információk, amelyeket hivatalosan közölni kívánnak.
A rendőrök két férfit vittek kihallgatásra
A Hír TV teletextje szerint a tévé tudósítóját a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra. Azt írták: a helyszínen olyan tárgyakat találtak, amelyek a meggyilkolt lányé lehettek. Az MTI rendőrségi informátora csak annyit mondott, hogy nem egy embert fogtak el.
Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap a Hír Tv-nek azt nyilatkozta: meggyőződése szerint néhány napon belül elfogják a tettest, közlése szerint a rendőrök nyomon vannak Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyével kapcsolatban.
A Hír TV beszámolója szerint a rendőrök több órán át hallgatták ki azt a férfit, akinek információi lehetnek a pszichológusnő gyilkosáról. A férfi szombaton Pécsett kereste meg a Hír TV stábját, elmondása szerint egy ismerősére ráillenek azok a személyiségjegyek, amelyeket a rendőrség megadott a tettesről. A Hír TV riportere értesítette a rendőrséget, ők a helyszínre érkeztek, és kihallgatásra vitték a férfit.
A Bama.hu korábban úgy értesült, hogy a boncolás megállapításai, illetve a holttest megtalálásának helyszínén rögzített nyomok értékes információkat szolgáltattak a rendőröknek. A tettes kézre kerítését segíti az anyagmaradványokból nyert DNS-minta, amelynek alapján elfogását követően egyértelműen azonosítható lesz a gyilkos. A lap felveti, hogy a minta valószínűleg nem egyezett a rendőrség adatbázisában szereplők egyikével sem, ugyanis ebben az esetben már kézre keríthették volna az elkövetőt.
Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság aznap este a rendőrség internetes oldalán azt közölte: a nyomravezetőnek vállalnia kell, hogy tanúként részt vesz az eljárásban, a védelméhez szükséges intézkedéseket a hatóság megteszi.
Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen.
1. frissítés: Vasárnap a rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves magyar állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata meggyilkolásával - közölte hétfő reggel a Baranya megyei rendőrség. A férfi beismerő vallomást tett. Tegnap több helyi lap is azt írta, több személyt foghattak el.
A gyanúsított kihallgatása megtörtént, beismerő vallomást tett, ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást. A rendőrség hozzátette, sajtótájékoztatót is tartanak majd azt követően, hogy a bűncselekmény valamennyi körülménye tisztázódott.
2. frissítés: Vígan facebookozott a gyilkosság után
A Dunántúli Napló értesülése szerint a gyilkosságot beismerő férfi néhány hónapja érkezett Kiskunhalasról Pécsre, és munkanélküliként a Mohácsi út környékén csövezett barátnőjével együtt, aki a lap információi szerint prostituált. P. Lászlót már szombat éjjel elfogták egy erdős, bokros területen, ahol azóta próbált meg elbújni, hogy megtudta: szorul körülötte a hurok, írja a bama.hu.
P. László DNS-minta alapján bukott le: büntetett előéletű lévén a rendőrség így gyorsan azonosítani tudta. Facebook-profilján lakhelyként a Kiskunhalas melletti Kelebia szerepel, és az is kiderül, hogy egy fia is van. A közösségi portálon még napokkal Bándy Kata megölése után, pénteken is aktív volt:

3. frissítés: A Facebook-oldalára feltöltött képek alapján megállapíthatjuk: igen, ez a magyargyilkos is cigány, a neve Péntek László:


Ő sem hiába született...




És a cigány áldozata:

4. frissítés: A gyilkos szintén cigány barátnője "jófejnek" tartotta:
5. frissítés: Nem bánta meg: "Ennek így kellett lennie, így kellett történnie"
Bár a rendőrség nem erősítette meg, a PécsMa.hu úgy tudja, az ügy összes gyanúsítottját őrizetbe vették már. Komoly bizonyíték, hogy Kata táskájának tartalmát magukkal vitték az elkövetők, így holmijait is megtalálták a nyomozók a most őrizetbe vett férfinél.
A cigány szerzett néhány sérülést a rendőrségi intézkedés alatt: eltörött az orrcsontja, s a Honvéd kórházba szállították a rendőrök vasárnap. Nem tartották ugyanakkor bent; a rendőrkapitányság fogdáján van, előzetes letartóztatásáról pedig kedden döntenek.
„Ennek így kellett lennie, így kellett történnie” – ezt mondta a rendőröknek az elfogott gyilkos. A lap nem hivatalos információi szerint plátói szerelmet táplált Bándy Kata iránt. Azt, hogy honnan ismerhette Katát, nem lehet tudni; következtetni lehet arra, hogy az utcán, a meggyilkolt lány lakásának közelében figyelhetett fel rá.
Péntek adatlapjáról egyébként időközben eltüntették a fotókat. Érdeklődési körénél továbbra is az szerepel, hogy „alvilág”, bemutatkozásánál pedig azt írja: „Anyit csak hogy kib*****tt jo csávo vagyok!!”. A kedvenc sportoknál „harci” szerepel.
Egy nevét elhallgató férfi azt nyilatkozta, többször látta az elfogott férfit és egy másikat. Egy piros öreg autóval jártak, ő úgy tudja „vasazni”.
A Pécs Ma szerint a retek önkényes lakásfoglalóként élt. Az általa használt házban többen is meghúzták magukat, köztük purdék is.
6. frissítés: "Cigányok vagyunk"
A Dunántúli Napló tudósítója a helyszínen járva beszélt annak a háznak a lakóival, ahol a gyilkos is lakott az elmúlt hónapokban. Többen úgy fogalmaztak, hogy rettegnek: „Cigányok vagyunk, nagyon félünk attól, hogy rajtunk állnak bosszút”.
A lakók szerint egyiküknek sem volt autója, így a bűncselekmény idejére vagy kölcsönkértek egyet, vagy autó nélkül követték el.
7. frissítés: "Szexuális indíttatás"
A gyilkos cigány ügyvédje a Pécs Mának elmondta, hogy védencét szombaton menekülés közben Bóly közelében fogták el a kommandósok. Beismerő vallomást tett, másra azonban nem tett terhelő vallomást. Úgy fogalmazott: „Egyedül viszem el a balhét.” Tettét azzal indokolta, hogy tetszett neki a lány, csupán szexuális indíttatásból támadta meg, nem ismerte korábbról. Arra kérdésre, hogy megbánta-e tettét, nem válaszolt. Kedden délelőtt újra kihallgatják.
8. frissítés: A lopást még elhinné a gyilkos anyja, de ez "kizárt dolog"
Szó esik a "legendás cigány gyermekszeretetről is":
9. frissítés: Börtönben kellett volna ülnie, mégis szabadlábon volt
A Halasi Tükör munkatársai Kelebián, a cigány szülőházában jártak. Anyja tőlük értesült arról, hogy a fiát gyanúsítják a gyilkossággal. Az ügyről ő is a rádióban hallott. Mint mondta, megdöbbent, amikor megtudta, hogy a fia a feltételezett tettes. Péntek egyébként 2-3 hónapja volt otthon pécsi barátnőjével együtt.


Gy. Istvánné elmondta: 3 hete beszélt utoljára a fiával telefonon. Megmutatta a férfi szobáját is, ahol az újságírók szexlapokat és rendőrségi behívókat is találtak. Az egyik papír alapján 2012. július 2-án kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe egy szabálysértési eljárás miatt. 20 napig lett volna elzárva, tehát a gyilkosság idején is bent kellett volna lennie.
A cigány egyébként novemberben szabadult utoljára, mert egy évig ült gépkocsi-feltörés miatt. Előtte viszont 6 évig volt elzárva rablás miatt. A környékbeliek egyébként elmondták, onnan tudták, hogy otthon van, hogy a környékben elszaporodtak a lopások. A helyiek azt mondják, nem tűnt erőszakosnak.
10. frissítés: Azt hazudja, önszántából ment vele a lány
Menekülés közben fogták el Bóly közelében - közölte a cigány kirendelt védője (át akart szökni a horvát határon). Amikor meglátta a kommandósokat, megpróbált elfutni, de beérték és leteperték, ekkor meg is sérült. A neve elhallgatását kérő ügyvéd elmondta azt is, Péntek vallomása szerint egyedül követte el a bűncselekményt, szexuális indíttatásból. A fiatal nőt nem ismerte korábbról. Azért végzett vele, mert nem akart vele közösülni. Ott fojtotta meg áldozatát, ahol a holttestet megtalálták. Oda gyalog mentek, a lány - a cigány "teljes mértékben hihető" vallomása szerint - önszántából ment vele, útközben beszélgettek. A védő szerint a gyilkos "nem mondta ki, hogy megbánta a tettét, de egész magatartása erre utal".
Péntek előzetes letartóztatásáról szerdán dönt a Pécsi Városi Bíróság.
11. frissítés (kedd): Lehetett bűntársa, de azt még nem fogták el
Bár a rendőrség továbbra sem ad hivatalos tájékoztatást, a Bama úgy tudja, hogy a nyomozók szerint P. Lászlónak volt egy bűntársa, akivel a Vöröskereszt utcában tuszkolták be egy autóba Bándy Katát. A Dunántúli Napló információi szerint ennek volt fültanúja, aki látott is valamit. Ezek szerint Kata nem a Felsővámház utcán ment a Dugonics utcáig, hanem előbb felkanyarodott a Vöröskereszt utcára - de az is lehet, hogy eleve a Fischer Béla utcán gyalogolt:
Zoom
A Dunántúli Napló információi szerint továbbra sem fogták el a rendőrök P. László vélt tettestársát, egy rokonát. A rendőrség mindaddig nem tart sajtótájékoztatót, ameddig ez nem történik meg. Ebből következően Bándy Kata meggyilkolásával kapcsolatban minden bizonnyal még vannak elvarratlan szálak. Többek között kétséges, hogy Péntek László - vallomása szerint - valóban egyedül követte-e el a súlyos bűncselekményt. Az is kérdéses továbbá, hogy hogyan kényszerítette a fiatal nőt arra, hogy lakásával ellentétes irányba vele tartson.
12. frissítés: Életszerűtlen elemek sora a gyilkos vallomásában
Ismét kihallgatja a rendőrség Pénteket, ezekben a percekben is faggatják. A kihallgatás akár több órán át is tarthat.
A Dunántúli Napló több bűnügyekkel foglalkozó szakembert is megkérdezett a cigány eddig nyilvánosságra került vallomásával kapcsolatban. Úgy fogalmaztak – hangsúlyozva, hogy a nyilatkozatából ők is csak azokat az elemeket ismerik, amelyek a sajtóban megjelentek –, annak alapján több mindent is életszerűtlennek tartanak. Így többek között azt, hogy minden további nélkül a gyanúsítottal (aki szerint „sétáltak, beszélgettek” Bándy Katával találkozásukat követően) lett volna hajlandó tartani a fiatal nő a kihalt utcán.
Az még talán elképzelhető, hogy addig nem tiltakozott a cigány társasága ellen, amíg azon az úton haladtak, amely Kata otthonához vezetett, de az már nem, hogy amikor a holttest megtalálásának színhelye, egy elhagyott, bizarr terület felé tartottak, akkor is önszántából követte volna. Ebből következően kétségesnek tűnik, hogy valóban egyedül követte el Péntek a bűncselekményt, illetve az is, hogy nem használt/használtak aznap éjszaka gépjárművet a tettesek.
13. frissítés: Tudatmódosító szereket használt
Egyelőre csak a gyanúsított életéről, életkörülményeiről esett szó a rendőrségi kihallgatáson – mondta el a kirendelt védő, dr. Sólymos Sára, aki bent van védencével. Az ügyvéd telefonon közölte: a gyilkosság körülményeiről még egyetlen szó sem esett. Védencétől a rendőrök megkérdezték, hogy szokott-e tudatmódosító szereket használni (drog, alkohol, gyógyszerek), amire ő azt felelte, hogy igen. A kihallgatás várhatóan még 1-2 órán keresztül tart, a kirendelt védő ezután személyesen is nyilatkozik.
14. frissítés: Drogos bandákban látták
Péntek László haveri kapcsolatokkal rendelkezett Kiskunalason is – tudta meg a halasmedia.hu. Az éjszakai életből ismert kábítószeres fiatalokkal mutatkozott, és jól emlékeznek rá néhány belvárosi szórakozóhelyen, ahol gyakorta megfordult egy barátjával, akit a szabadulása előtt a börtönben ismert meg.
A halasmedia.hu-nak megmutatta a gyilkos anyja a férfi szobáját, ahol szexlapokat és rendőrségi behívókat találtak. Videó:
Akár további nőket is megerőszakolhatott, illetve megölhetett volna a Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított P. László, ha nem fogták volna el alig pár nappal a brutális bűncselekmény után – mondta a 26 éves férfi „elkövetési módszere” és jellemvonásai alapján a pécsi gyilkosság felgöngyölítésébe szakértőként bevont Kovács Lajos nyugalmazott ezredes kedden az MTI-nek.
Szerinte nem egyedül rabolta el a lányt. Péntek nem lett volna képes egymaga autót vezetni, leendő áldozatát lefogni, netán már a kocsiban megerőszakolni, megfojtani, illetve a fiatal nő táskáját kiüríteni, vagyis elképzelhető, hogy nem egyedül követte el a bűncselekményt, de hozzátette, ez a feltételezés még bizonyításra vár.
A szakember azt mondja: az is lehet, hogy a pszichológusnőt az elhagyatott füves területen lévő dombon ölte meg a tettes, majd onnan görgette le a mélybe, utána dobva üres táskáját, ám ennek ellentmond, hogy a dombon az elrabolt holmiból származó egyetlen nyomot sem találtak.
A nyugalmazott ezredes megjegyezte: noha a szakértők még nem támasztották alá a nemi erőszak tényét, a helyszínen tapasztaltak alapján szinte biztos, hogy ez történt.
15. frissítés: Drogozott és ivott is - állítja a cigány
Részletes beismerő vallomást tett Bándy Kata gyilkosa – tudta meg a Hír TV.
Péntek hat órán keresztül tett vallomást. Kirendelt védője, dr. Sólymos Sára elmondta, hogy a cigány kábítószert és alkoholt is fogyasztott a végzetes estén, ezért nem tud magyarázatot adni tettére.
Zoom
Egy azóta már törölt facebookos képe - itt éppen füveznek
A gyilkos továbbra is kitart azon állítása mellett, hogy egyedül követte el a rémtettet. Péntek azt elismerte, hogy szexuális indíttatásból követte a fiatal nőt, de kitart amellett, hogy erőszakra nem került sor. Az ügyvéd elmondása szerint védence „rettenetesen megbánta tettét”.

Sólymos Sára, a kirendelt ügyvéd
A Bama.hu az ügyvédtől úgy tudja: a cigány azt mondta, hogy a bűncselekmény napján két liter bort ivott, és drogozott is, valamilyen szintetikus kábítószert fogyasztott. Vallomása szerint céltalanul kóborolt az utcán, amikor találkozott Bándy Katával, meg akarta erőszakolni, a fiatal nő menekülni próbált előle, és próbálta lebeszélni, ő pedig megfojtotta.
16. frissítés: Összevissza hazudozik a gyilkos cigány
Részletes beismerő vallomást tett a rendőrségi pszichológus Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított P. László a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon kedden tartott hétórás kihallgatásán - mondta Sólymos Sára, a gyanúsított kirendelt védője a kihallgatás után újságíróknak Pécsen. Az ügyvéd közlése szerint Péntek László részletes beismerő vallomásában úgy nyilatkozott, hogy tettét szexuális indíttatásból, egyedül követte el, és "csak az eset után szembesült azzal, hogy meggyilkolta a nőt".
Sólymos Sára közlése szerint a "gyanúsított" azt mondta: a nőt a férfi lakásának ajtajában szólította le. (Vajon mit keresett volna egy Katához hasonló lány a putri ajtajában, és miért állt volna szóba egy undorító, drogos cigánnyal? Fölöttébb hihető - a szerk.) Ezután a nő a saját házát is elhagyva a lakásától mintegy 400 méterre lévő Vadász utca irányába ment tovább, ő pedig követte.
"P. László" a beszámolója szerint egy Vadász utcai buszmegállónál még beszélt a nővel, onnan már ő hurcolta át a buszmegállótól ötven méterre lévő bokros részre, annak a helynek a közvetlen közelébe, ahol a holttestet megtalálták. Fegyvere nem volt. A kirendelt ügyvéd elmondása szerint a "gyanúsított" szexuális kapcsolatba akart lépni a nővel, de tervét nem sikerült megvalósítania. Védencét idézve Sólymos Sára azt mondta: a nő ellenállt, ezért a férfi fojtogatni kezdte; a dulakodás közben a nő egy árokba gurult, ezután Péntek elhagyta a helyszínt.
A védő azt mondta, Péntek "nem volt tisztában azzal a ténnyel, hogy megfojtotta a nőt"; abban a tudatban hagyta el a helyszínt, hogy a sértett életben van. A gyanúsított Sólymos Sára elmondása szerint a vallomásában úgy nyilatkozott, hogy "a másnap a testén lévő karmolásokból és a nő nála lévő mobiltelefonjából következtette ki, mi történhetett előző éjszaka". (Tehát abból, hogy karmolások voltak a testén, és nála volt egy idegen telefon, kikövetkeztette, hogy beszélt egy nővel, közösülni akart vele, fojtogatta, az áldozat begurult az árokba, ő pedig azt hitte, életben van, és szépen hazament. Okos cigány lehet ez a Péntek, ha néhány karmolásból és egy telefonból ennyi mindent tud rekonstruálni...) Ezután "a hírekből, az internetről szerzett információk alapján szembesült tettének következményeivel" - hangzott a hazugságözön következő eleme.
Sólymos Sára azt mondta, "P. László" biztos volt abban, hogy elfogják, ezért a múlt hét második felében gyalogosan indult útnak édesanyja kelebiai otthona felé, később külföldre menekült volna. Végül Bóly mellett fogták el vasárnap délelőtt. A védő megerősítette: a rendőri intézkedés közben megsérült, az orra tört el, miközben menekülés közben a földre kényszerítették. Az ügyvéd elmondta, a rendőrök egyértelmű bizonyítékkal rendelkeznek, hiszen a nő körme alatt talált szövetminták ismeretei szerint a "gyanúsítottól" származnak, valamint megtalálták a férfinál az áldozat mobiltelefonját is. Sólymos Sára azt mondta, aljas indokból elkövetett emberöléssel vádolhatják meg "P. Lászlót", s tettéért életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat.
A cigány kitart amellett, hogy egyedül és drog hatására követte el bűncselekményt. Ez azonban nem enyhíti a következményeket.
17. frissítés (szerda): "Félelmében" elszaladt, miután megfojtotta, de azért magával vitte a pénzt és a telefont, amit el is adott
Az MTV kedd esti összeállítása:
"Minek dolgozzunk? Eltart a magyar állam!"
Többet ült a börtönben, mint varjú a fán, dolgozni sosem látták - HírTV Riasztás című műsora:
18. frissítés: Előzetesben a retek
Aljas indokból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt elrendelte a "meggyilkolt pécsi pszichológus megölésével gyanúsított férfi" előzetes letartóztatását a Pécsi Városi Bíróság - jelentette be a bíróság elnöke szerdán.
Hajdu István az indokokról újságíróknak azt mondta, a bíróság megítélése szerint fennáll a szökés, az elrejtőzés, a tanúk befolyásolásának, a tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésének veszélye.
A bíróság az előzetes letartóztatást egy hónapra rendelte el, azt valamennyi fellebbezésre jogosult tudomásul vette - tette hozzá az elnök.
19. frissítés: Kilenc éves fiú találhatta meg a holttestet
„Kiirtom a családodat, ha egy szót is szólni mersz" – ezekkel a szavakkal fenyegette meg Bándy Kata gyilkosa azt a 9 éves kisfiút, aki múlt hét szerdán a fiatal lány holttestére bukkant a Kiss Ernő–Délibáb utcához közel eső szemetes árokban - írja a Blikk. A lap megtalálta a fiú édesanyját.

K. Ágnes
– A kisfiam a húgom gyerekével bújócskázott azon a részen, ahol felfedezték szegény lány holttestét – mesélte K. Ágnes, a fiú édesanyja, aki a történtek óta annyira fél, hogy családjával elköltözött a Ledina városrészből. – Ez az elmebeteg figyelhette a helyszínt, máskülönben hogyan eredhetett még szerdán a kisfiam nyomába? Egy fekete autóval vette üldözőbe, de a fiam a kocsi típusára nem emlékszik, ennek ellenére pontos személyleírást tudott adni a rendőröknek – tette hozzá.
Ettől kezdve a rendőrök forró nyomon lehettek, s valószínűleg már múlt hét csütörtökön a látókörükbe került az aberrált cigány, akit kedden közel hét órán keresztül faggattak a nyomozók a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.
A Kelebiáról származó Péntek László az első négy órában csak sanyarú gyermekkoráról beszélt, s azt is beismerte, hogy rendszeresen ivott és kábítószerezett. Most azt szeretné elhitetni, hogy bedrogozva és ittasan támadt rá Katára is két hete szombaton; s azt hazudja, egyáltalán nem emlékszik, hol látta meg először az ártatlan lányt, csak arra, hogy Kata Dugonics utcai lakása előtt beszélgettek.
– Védencem – állítása szerint – itt kérdezte meg először a lánytól, hogy szeretne-e vele beszélgetni, de a sértett ezt visszautasította – mondta Solymosi Sára, a gyilkos védője.
A halálra rémült lány így ahelyett, hogy kinyitotta volna a kaput, és felszaladt volna a lakásába, a Dugonics utcán felfelé kezdett el menekülni. Feltehetőleg azért, hogy minél hamarabb olyan helyre érjen, ahol segítséget kérhet valakitől, hiszen ha bejutott volna otthonába, a cigány biztosan rá­töri az ajtót. P. László azonban a Vadász utcánál utolérte, onnan egészen a Ledina étterem mögötti füves területre rángatta.
– Védencem elmondása szerint mivel a lány ellenállt, ezért a szexuális aktus nem történt meg. Fojtogatni kezdte, de azt mondta, hogy nem lökte le a lányt az árokba, véletlenül csúszott meg, és úgy zuhant le – folytatta a védő, aki hozzátette: Péntek elmondása szerint ezután "úgy megijedt, hogy elrohant, és csak a hírekből értesült arról, hogy Kata meghalt". A gyilkosság helyszínére pedig soha többé nem tért vissza.
- Mint mondta: hörgő hangokat hallott még, ezért "reménykedett, hogy a lány életben maradt".
A Blikk fotósának sikerült a brutális gyilkost hétórás kihallgatása után lefotóznia. A cigány egy rendőrségi rövid ujjú inget viselt, feltehetőleg azért, mert saját ruháit laborvizsgálatra vitték. Arcán pedig sérülések látszottak, amelyeket akkor szerzett, amikor vasárnap délután egy órakor Szajk és Lánycsók között, mindössze 35 kilométerre a horvát határtól a kommandósok leteperték, mivel még akkor sem adta meg magát.

A rendőrség egyelőre semmit sem közölt azzal kapcsolatban, hogy keresnek e újabb elkövetőt, ám úgy tudni, ezt a nyomozás érdekeire hivatkozva teszik, és keresik P. Zsolt tettestársát.
(MTI - Bama - Pécs Ma - Híradó - HVG - Index nyomán)
Frissítés lezárva. További fejlemények: