Az MSZP arra szólította fel Orbán Viktort és kormányát, hogy haladéktalanul kezdjen hozzá "a fasiszta, náci és nyilas söpredék eltakarításához", az ugyanis a párt megfogalmazása szerint cunamiként ömlik Magyarországra.
Szanyi Tibor, a szocionista csőcselék elnökségi tagja az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a miniszterelnök és az általa vezetett kabinet egyre inkább eltávolodik az európai politikai kultúra értékeitől. A köztörvényes bűnöző ezért arra is felszólította a kormányfőt, ne menjen tovább ezen az úton. A képviselő a közleményében bűnnek nevezte, hogy a fiatalokra "büntetlenül ömölhet a barna mocsok".
Szanyi Tibor úgy véli, mind az Országgyűlés elnöke, mind az államfő méltatlanná vált tisztségére. Megfogalmazása szerint az előbbi az által, hogy részt vett egy "nyilas kötődésű személy újratemetésén", utóbbi pedig azért, mert a holokauszt egykori áldozatainak utódai "képébe hazudja a népirtó bűnösök és az egykori állam tétlenségét".
(MTI nyomán)
Frissítés: Mr. Alkohol a szektATV-ben folytatta a "közösség elleni izgatást" és a kurucinfózást - alacsony vérnyomás ellen különösen javallott: