Olvasónk írja:
Tisztelt Kurucok!
Egy kicsit felkaptam a vizet, és azt kérem, ha tud valaki segíteni, hová forduljak az ügyben panasszal, jelezze! Gondoltam, csinálok egy kis botrányt a CIB Bank pofátlansága miatt. Tudom, hogy ennél sokkal tragikusabb dolgok fordulnak elő nap mint nap, de a tendencia és a gyakorlat ugyanaz a pofátlan, rabló, uzsorás mentalitás, ami a devizahitelekben is visszaköszön!
Az alábbi levelet kaptam. Röviden annyi szerepel a fizetési felszólítás hátoldalán, hogy: volt egyszer valamiért 1181 Ft késedelmi kamat, erre rászámoltak 35 725 Ft ügyeleti kamatot, majd hozzáadtak 49 846 Ft kezelési költséget. Így csináltak 86 752 Ft tartozást 1181 forintból! Ez az eredeti összeg hetvennégyszerese!
Azt hiszem, ennél nagyobb üzlet nincs is a földön, és mi az uzsora, ha nem ez? Valószínűleg ezt máshol nem is lehet megcsinálni, csak a "nemzeti kormány" vezette hazánkban! Mert ők senkit nem hagynak az út szélén, és ezt jól megtapasztalhattuk a múlt hétvégén is!
Mivel kifizetni nem tudom, és nem is akarom, inkább legyen harc! Ha tudja valaki, hová forduljak, annak megköszönöm a segítséget!
Köszönöm!
Szebb jövőt!